Az alkohol hatással van az aminosav beépülésre?
Figyelt kérdés
Ha pl ma edzek, de tudom, hogy holnap este piálni fogok kivételesen, akkor a holnapi alkohol gátolja az aminosav felszívódást, vagy nincs hatással rá?2015. ápr. 23. 19:52
1/17 anonim válasza:
az alkohol az úgynevezett lebontó/katabolikus hormonfolyamatokat indítja el a testben.
ezért nem ajánlott főleg nagy mennyiségben.
2/17 anonim válasza:
Dehidratál és a tesztószint kicsit csökken, így a fehérjeszintézis is. De nem egy napon múlik a formád, meg nem kell matarészegnek lenni.
3/17 Musclemore válasza:
Csökkenti a tesztot? he? Mennyi időre? :D
4/17 anonim válasza:
Tudtam, hogy valaki majd nem hiszi.:)
Itt a cikk, de ha ezért engem kitiltanak, akkor nem fogok örülni musclemore :)
5/17 Musclemore válasza:
Nem mondtam h linkelj! (bár nem tudom miért nagy baj)
Hát én se szeretném. :)
6/17 anonim válasza:
Nem szabad linkelni sajnos, tiltás jár érte.
7/17 Musclemore válasza:
Csökkenti a tesztót, de csak amíg hatása van, az nem tragédia >.<
8/17 anonim válasza:
Szerintem sem, és nyilván nem mindegy mennyit iszol.
9/17 A kérdező kommentje:
hát ma edzenék, de holnap tuti, hogy sört fogok inni kb 8-at! :D De nem tudom, hogy mennyire értelmetlen a mai hasazás, ha tudom, hogy holnap iszom.
2015. ápr. 23. 20:20
10/17 anonim válasza:
Attól még eddz le rendesen, ne keress kifogást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!