Szeretnék venni 1 fekpadot, de minél olcsóbban, mert ugye súly is kell hozzá, tudnátok ajánlani egyet, kettőt, hogy melyiket lenne érdemes venni?
Figyelt kérdés
20/fiú, 95kg, 185 cm
régebben edzettem.. de már a meló miatt nem tudok terembe járni. (hamar zárják be)
2015. márc. 16. 09:03
1/3 anonim válasza:
vegyél használtat, jófogás, olx, vatera...
én is most rendezem be a kis garázs konditermem, fekpadot amin van comberõsítõ és adtak hozzá egy scott padot 30.000 volt, a súlyzókat pedig 50.000ért hirdette egy srác, egyenes rúd, francia,
+ 150kg súlytárcs... de 40 ért odaadta... most hiperhajlítót kajtatok 30 alatt.
2/3 anonim válasza:
össze hegesztesz magadnak egyet úgy olcsóbb
én is magam csináltam, hátazó meg combfeszítő is van rajta csak csiga kell, 30ból megvan és csak 1nap meló :D már csak súly kell
3/3 anonim válasza:
Súlyokat meg cementből megcsinálod, ha van kéznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!