Mennyi kihagyás után tér vissza a kezdő effektus?
Nagyon jó a kérdés.
Én is azt hittem, hogy úgy van, ahogy előttem mondják, de sajnos ebbe az idillbe a kor a tapasztalatom szerint belerondít.
Nincs kizárva, hogy valamit én csinálok sz a r u l, de harmadszori nekifutásra nekem már nem megy a fejlődés (33 vagyok).
Szerintem is érdekes kérdés. Én még nem hagytam ki két hónapnál hosszabb időt eddig. Az igaz, hogy két pillanat alatt visszaszedtem azt ami akkor lement, de azóta én se találok rá a ritmusra, megrekedtem szépen a fejlődésben, úgyhogy lehet ebben a kor dologban valami. Én 30 vagyok.
Kíváncsi voltam ki mit gondol erről, én se hiszem úgy, hogy kizárólag az izommemórián, és a jó edzéstechnikán múlik, de azt nem tudom, hogy akkor még mi lehet ami közrejátszik. Ráadásul a kihagyás óta zsírosodok is, ami előtte szinte minimális volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!