Vacsorára a tojást hogy lenne jobb ennem? Megfőzzem vagy csak a fehérjéjét igyam meg simán?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 25. 18:11
1/2 anonim válasza:
Nyersen ne edd, nem szívódik fel a fele sem és vitaminhiányt is okoz. Süsd vagy főzd meg.
2/2 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy avidinnel + rosszabb hasznosulással együtt.. megbízható forrásból származó tojást akárhogyan megeheted.
Én nem szeretem a fehérjét nyersen, a sárgáját igen. Nekem az elkészítés a nyers sárgájú tükörtojás, a fehérjét éri hőkezelés, a sárgájában lévő zsírsavak jóformán érintetlenek maradnak. De ez az én ideálom, szerintem nem nagy ügy, ha valaki megfőzi, megsüti, rántottaként eszi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!