Melyik edzésterv a "jobb"? 1 nap 1 testrészt edzeni, vagy 1 nap minden testrészt?
Figyelt kérdés
Napi fél óra 1 testrészre elég?
Has
Comb+fenék
Felsőtest
Itthon edzek, de egy kicsit kezd elmenni tőle a kedvem. Napi másfél óra, és mire a felsőtesthez érek, már fáradt vagyok, és nincs hozzá kedvem.
De nem túl kevés, ha heti 2 napot szánok 1-1 testrészre?
2015. ápr. 21. 20:32
1/5 anonim válasza:
Ahogy neked jó ,nincs kőbe vésve. Nekem 5 napra van elosztva, van akinek 4-re és van akinek 3-ra. ÉS van akinek 3 teljes testre. Kinek mi jön be.
2/5 anonim válasza:
Mindig nagy izommal kezdünk és utána a kisebbel. Láb-hát-mell (bár gondolom csaj vagy, az annyira nem lényeges)-váll-kar-has
Én, ha teljes testes edzés is, a lábat külön raknám mondjuk a hassal. Így időben se olyan vészes. Így mehetne egy felsőtest - láb/has - pihi - felsőtest -láb/has - pihi edzés heti bontásban.
Késöbb ha már tudsz intenzíven edzeni, mehet az osztott edzésterv, de otthon gépek és megfelelő súly nélkül úgyse hinném, hogy nagyon letudnád terhelni magad.
3/5 anonim válasza:
Jaja mellre elég 1 gyakorlat, tárogatás mondjuk.
4/5 anonim válasza:
Pont azert megy el a kedved, mert tul sokat csinalsz egyszerre es nagyon elfaradsz. Oszd el kissebb reszekre. Igy az ido is rovidebb lesz es nem is faradsz el annyira.
5/5 anonim válasza:
Én heti 4x 5x edzek. Egyik nap váll, aztán comb-popsi, tricepsz-bicepsz. Nem feltétlen ebben a sorrendben. Hasazni meg kétnaponta szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!