Stillmass vagy Myprotein fehérje a jobb választás? Árban kb egyforma. És a %-os összetétele, súlya stb.
- WPC 80 INSTANT Natural - Ízesitetlen - 2.5kg - 8000FT - 80%-os tejsavó
- Myprotein - Ízesitetlen - 5kg - 16500FT - 82%-os tejsavó
Mik a vélemények?
Mindkettő nagyon jó.
Myproteinből volt ízesítettem, az eperkrém az szörnyű volt, az áfonyás finom, de a kedvencem az ízesítetlen.
Én legutoljára november utolsó napjaiban vettem 5 kg-ot 13.000 Ft körüli áron (ketten rendeltünk, többet, így ingyenes volt a szállítás), akkor 25 %-os kupon is volt, és regisztráltam az új fiókot, így megkaptam az új vásárlóknak járó kedvezményt is XD
Stillmasstól a mokka ízesítést és a kókuszos csokit próbáltam, valamint a natúrt. Mindegyik rendkívül jó. A mokka a kedvencem, de megszüntették a gyártását, az alacsony kereslet miatt.
A kettő között a különbség, hogy ízesítetlen változat esetén a myprotein 2 %-kal több fehérjét tartalmaz. Egyéb különbség, hogy a stillmassos 0,5 %-kal több lecitint tartalmaz.
Bármelyiket veszed, mindkettő nagyon megéri.
Igen:)
De vajon min múlik?
MT Nutriwhey 4kg 15.500Ft 100%-ban instant WPC80 és nincs szállítási költség
MHN 100% whey protein különböző ízek 3kg-os 12.500Ft és nincs szállítási költség.
Tök jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!