Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Este 10 ora körul még mehet...

Este 10 ora körul még mehet ilyen kaja?

Figyelt kérdés
tojas,3szelet tk. kenyér ,+keves turo(kb.80g),8utan fejeztem be az edzest
2015. ápr. 23. 22:15
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Neked kell tudni, hogy mi fér bele a napi kiszàmolt tàpanyag-beviteledbe.
2015. ápr. 23. 22:21
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Ha most nem válaszolt volna senki, akkor üres gyomorral fekszel le edzés után?
2015. ápr. 23. 22:23
 3/9 A kérdező kommentje:
nem fekszek le ures gyomorral,csak akkor legközelebb máshogy csinalnam,amugy köszi a valaszokat:)
2015. ápr. 23. 22:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Helyes :)

Próbáld úgy igazítani az edzés + kajálást, hogy aludni is tudj tőle. Én spec egy ilyentől éhen halok, de ha eszek is valamit, akkor nem alszok reggelig :D Aztán egészségedre

2015. ápr. 23. 22:30
 5/9 A kérdező kommentje:
legnagyobb gondom a kajálás,elég nehezen hízok, és van ,hogy nem tudok elég ch-t bevinni.Ha meg estére bezabálok az nem a leg kellemesebb...
2015. ápr. 23. 22:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Orvosok 4, dietetikusok 2 órát ajánlanak, amit az utolsó étkezés és lefekvés között ki kellene hagyni.

Természetesen ez attól függ, hogy milyen felszívódású és mekkora mennyiségű ételt tolsz magadba ez időtájt. Amit leírtál az szerintem mehet, ha csak éjfél környékén térsz nyugovóra.

2015. ápr. 24. 01:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne hallgass az általánosságokat puffogtatókra!

Ha belefér a napi étrendedbe és tudsz tőle aludni úgy, hogy reggel kipihenten ébredsz, akkor nyugodtan egyél.

Én pl. közvetlen lefekvés előtt eszek és remekül tudok aludni, kipihenten kelek, stb. és ezt csinálom már 10+ éve.

De persze vannak, akik nem tudnak teli gyomorral aludni, nem vagyunk egyformák.

2015. ápr. 24. 09:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Én ha este edzek úgy szoktam hogy úgy osztom be a napi cht hogy maradjon a keretből az edzès utànra. az meg màr egyèni dolog hogy ki mennyire tud kaja utàn jòl aludni . Ha nem tudsz vàrsz egy órát ès úgu fekszel le :-)
2015. ápr. 24. 10:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. ápr. 24. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!