Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Le tudsz guggolni egy lábbal...

Le tudsz guggolni egy lábbal úgy, hogy a másik lábad magad előtt ki van nyújtva? Ha igen, hányszor?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 22. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Próbáltam 1 lábbal felkelni,majdnem sikerül,de még kell egy kicsi. :)
2015. ápr. 22. 21:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Aha... de hogy ezt én most komolyan kérdem ám.
2015. ápr. 22. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, kb 15x.
2015. ápr. 22. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindkét térdemben szakadt már keresztszalag, volt achilles sérülésem és bokatörésem, két lábbal se tudok leguggolni :)
2015. ápr. 22. 22:57
 5/8 anonim ***** válasza:

trainlikeaman nevű felhasználó válasza:

Azt nem tudom hogy simán hányszor, de tudok 1x 48kg plusz súllyal.

2015. ápr. 23. 01:47
 6/8 anonim ***** válasza:

--gömb--

Én még ha akarnék se tudnék, mert a jobb csípőízületem környékén van egy gyulladás ami miatt nyújtott lábbal kb 45 fokban tudok előrehajolni, de volt hogy csak 10 fok ment. A felhúzás is félig guggolás nálam, és a maximális erőm kb 80%-át tudom kifejteni, ha a földről kell indítani a súlyt.

Állványról leengedve, és felhúzva megy 150 kg, de a földről örülök ha 120 feljön.

Szóval kiestem a versenyből.

2015. ápr. 23. 07:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Bal lábbal 3x, jobb lábbal 2x több eddig még nem ment anélkül, hogy el ne dőltem volna.
2015. ápr. 23. 10:46
 8/8 anonim ***** válasza:
0x.
2015. ápr. 23. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.