Valami eddzésterv 16 éves srécnak?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. 170 cm magas 52 kg és elszeretnék kezdenei eddzeni. Vékony testalakatú vagyok, kezdetbe itthon szeretném elkezdeni, valaki írna nekem egy eddzéstervet?2015. ápr. 21. 16:36
1/3 anonim válasza:
Keresd meg a "kezdő szintű otthoni alapedzésterv férfiaknak" elnevezésűt. 3 hónapig csináld.
Sárga kapszulát töltsd le, olvasd el, annak alapján állítsd össze az étrended, ha valamit nem értesz, írj és segítünk.
2/3 anonim válasza:
ha otthon, akkor sztem tök jó lenne neked a saját testsúlyos fegyenc. ingyen letölthető a fegyenedzés. mellé viszont jó lenne még valamilyen étrend is, még ha nem is full szigorú (mivel elég fiatal vagy ), de ajánlom, hogy olvasgass pl alapismeretek- a builder.hu-n, sok okosság van a kjaálásról
3/3 anonim válasza:
jaja, olvass. Google: alapismeretek. Alul van tovább gomb is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!