Semmit nem fejlődök erőben, még gyengülök is. De viszont zsír az jön fel. Miért van ez? Ennyire rossz a genetikám?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 18. 11:10
11/16 A kérdező kommentje:
6-12-es ismétléstartományban dolgozok
2015. ápr. 18. 11:26
12/16 A kérdező kommentje:
milyen 1 jó edzés?
2015. ápr. 18. 11:31
13/16 anonim válasza:
Ja most már látom. Akkor, ahogy már mondtam, egyszerűen vissza kéne venni a ch-t. Később lehet, hogy majd emelni kell. Figyeld, hogy reagál a tested, és aszerint változtass. Amúgy az is lehet, hogy nincs meg az agy-izom kapcsolat. Nem tudom, mennyire van izomtudatod. Csinálhatsz egész magas ismétlésszámú sorozatokat is, ha nem érzel egy izmot. Lassan kontrolláltan. Aztán persze mehet nagyobb súly, de szerintem azt is ésszel érdemes növelni, én pl. nem igazán megyek le 6 ismétlésig, mégis fejlődök.
Ha eddig zsír jött fel, az a kaja miatt. Az a fél év meg nem sok, még eléggé az elején vagy, nem kell nagy dolgokat várni ennyitől.
14/16 A kérdező kommentje:
de ha viszont kicsit visszaveszem a ch-t akkor pedig érzem hogy gyenge vagyok, meg ilyenek. És még a súlyom se növekszik 1 dekát sem hetente.
2015. ápr. 18. 11:36
15/16 anonim válasza:
Én felmegyek alapgyakorlatnál nagy súlyokra is, amiből 5-6 megy csak, de izoláló gyakorlatoknál inkább 10-15 között vagyok. Ez vált be. Variálni kell a gyakorlatokat, vagy azok sorrendjét és pár havonta komolyabb változtatást a tervben.
16/16 anonim válasza:
Csinálj időnként képeket magadról és vesd össze. Szerintem túldramatizálod a dolgot. Lazulj el és eddz keményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!