Tömegeléskor ch (esetleg zsír) bevitel növelésére várok tippeket azon a szinten túl, amikor már nem vagy képes több rizst megenni? Tömegelés "lassulásakor" az alábbi jeleket vettem észre, ez jó, vagy rossz?
Eddig kb. ezek jutottak eszembe:
- edzés utáni turmixba kicsit több dextróz
- kicsit több olaj a csirke-rizsre
- más összetett szénhidrátot rágcsálni evés után
A tömegelésem úgy lassult le, hogy az utolsó 2-3 hónapban talán csak 1 kg jött rám, bár a karom vastagodott, és a hasamon lévő bőrredő is vastagabb lett 1 mm-rel. Gondolom, kevés szénhidrátot vittem be?
Mehet több lenmagolaj és lassú ch is. Pl. palatinose vagy darált zabpehely, supercarb slow.
Én nem tennék 50g-nál több dextrózt a turmixba.
Néha belassul a tömegnövelés, nem egyenletes nő az ember, inkább szakaszok vannak, mikor jobban elindul.
A palatinose valóban nem annyira olcsó, de ez megítélés kérdése, hogy kinek mi a drága: [link]
Én mostanában zabkorpát eszem, azt nem kell daráni, mert nagyon apró szemű. Csak teszek hozzá proteint+vizet, összerázom és megy be az arcba.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!