Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak ha fáj a térdem?...

Mit csináljak ha fáj a térdem? Melegítsek be jobban vagy ne használjak nagy súlyokat?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 17. 10:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Ilyen gondom nekem is volt.

Izületvédőt használok (Advanced Joint Support) már több mint 6 hónapja + bemelegítek rendesen + bemelegítő gélt is használok (Dr. Kelen Sport start, biztos van ennél jobb is, de nekem ez bevált). Néha eszem zselatint is. Kurkuma kivonat és bromelain (Twinlabos a legjobb) is segíthet.

És egyelőre hanyagold a nagyobb súlyokat.

Kb. 1-2 hónap míg hat az izületvédő.

2015. ápr. 17. 10:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2015. ápr. 17. 11:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Zselatint lehet napi szinten enni, akár napi szinten. Nekem sokkal jobb, mióta fogyasztom.

Érdemes lenne visszavenni a súlyokból, de önmagában nem oldja meg a problémát. Ha fáj a térdet, valószínűleg szabálytalanul csinálsz valamit. El kell kerülni azokat a pozíciókat, amik nagyon nyírják az ízületet. Ezek azok, ahol a térd a lábfej elé kerül, illetve, amikor ki vagy rúgva a térded. Én lábnyújtón sem nyújtom ki teljesen.

2015. ápr. 17. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:

"Zselatint lehet napi szinten enni, akár napi szinten."

Zselatint lehet rendszeresen enni, akár napi szinten. Ezt akartam írni, csak nem jött össze. :D

2015. ápr. 17. 12:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt és semmi más nem segített csak a proenzi 3. Elkezdtem szedni és egyből elmúlt.
2015. ápr. 17. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Box guggolás (box squat, nem tudom a magyar nevét) menjen a sima guggolás helyett, aztán a súlyokat meg ahogy érzed. Ezt tudnám csak hozzátenni.
2015. ápr. 17. 14:36
 7/8 13trakilandini válasza:
Meny el orvoshoz ..... nekem térd kopásom volt , fél évre kiirt minden sportrol....
2015. ápr. 18. 11:43
 8/8 anonim válasza:
Fordulj orvoshoz vele mindenképp, mert ez egy kezdődő probléma előjele is lehet.
2015. ápr. 24. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!