Mit csináljak ha fáj a térdem? Melegítsek be jobban vagy ne használjak nagy súlyokat?
Ilyen gondom nekem is volt.
Izületvédőt használok (Advanced Joint Support) már több mint 6 hónapja + bemelegítek rendesen + bemelegítő gélt is használok (Dr. Kelen Sport start, biztos van ennél jobb is, de nekem ez bevált). Néha eszem zselatint is. Kurkuma kivonat és bromelain (Twinlabos a legjobb) is segíthet.
És egyelőre hanyagold a nagyobb súlyokat.
Kb. 1-2 hónap míg hat az izületvédő.
Zselatint lehet napi szinten enni, akár napi szinten. Nekem sokkal jobb, mióta fogyasztom.
Érdemes lenne visszavenni a súlyokból, de önmagában nem oldja meg a problémát. Ha fáj a térdet, valószínűleg szabálytalanul csinálsz valamit. El kell kerülni azokat a pozíciókat, amik nagyon nyírják az ízületet. Ezek azok, ahol a térd a lábfej elé kerül, illetve, amikor ki vagy rúgva a térded. Én lábnyújtón sem nyújtom ki teljesen.
"Zselatint lehet napi szinten enni, akár napi szinten."
Zselatint lehet rendszeresen enni, akár napi szinten. Ezt akartam írni, csak nem jött össze. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!