Ezzel az étrenddel mennyit kellene edzenem?
Leírok két napot, abból már látszik nagyjából, hogy hogy eszem.
1. nap
De. 10 körül egy tányér fehér rizs (nem tudom hány dkg lehet)+ egy női tenyérnyi sült csirkemell + 2 levél jégsaláta.
Du. 5 ugyanez
Este 8 körül egy fél csomag chips.
Este 10 körül egy pizza. Ez a Tescoban és Lidl-ben kapható előre elkészített kis pizzácska + extra trappista feltét.
Egész nap kb 2-2,5 liter víz, 1 energiaital és 4 kávé (cukor + 3,5%-os tej).
2.nap
De. 10 körül 1,5 szelet fehér kenyér margarinnal + 3 db tarja szelet + trappista sajt + 2-3 levél jégsaláta.
Du.5-6 körül egy tányér túrós tészta (sima tészta, nem durum + 1 tk sült zsírszalonna + félzsíros túró + 20%-os tejföl)
Este 8 körül fél tábla tejcsoki
Este 10 körül ugyanúgy túrós tészta.
Éjszaka fél 12 körül egy tenyérnyi kis tálban cukros túró nasinak.
Szintén napi 2-2,5 liter víz + 4 kávé.
A többi napom sem "szebb". Ebből nem is szeretnék visszavenni.
Most 16% a testzsírom tolómérővel mérve a 7 pontos verzióval. Szeretnék lemenni 13-14%-ra.
Szerintetek ha heti 6 napot edzenék mennyit és főleg mit kellene, hogy kicsit mindenhol szálkásabb legyek? Ja és ezt mondjuk 2 hónap alatt szeretném max. elérni.
Kérlek ne fikázzatok... Nem vagyok nagy egészséges életmód megszállott,amint látszik is, csak kicsit formásodni akarok nyárra.
7-es vagyok, ne írjatok már hülyeségeket a csajnak! Ilyen értékkekkel nem szabad még többet fogyni, mert úgyfog kinézni mint egy csontkollekció!!! Nem készül versnyre, abból amit leírt, kizárt, hogy lenne rajta értékelhető mennyiségű izom, nem szabad 13%-ra lemenni!
Kérdező olvasgass, és gondolkodj:
De arra senki nem válaszolt, hogy akkor, hogy a francba voltam teljesen izmos amikor mindennap aktívan mozogtam és ugyanilyen szemetet ettem?
Vegyétek figyelembe, hogy soha nem volt rajtam igazán fölösleg. Azok a mozgásformák amiket csináltam önmagukban nem lettek volna elegek és ha van rajtam plusz akkor még együtt sem, ahhoz, hogy jó alakom legyen. Egyáltalán nem akarok olyan izmos lenni mint egy fitness modell. Csak egy kicsit formásodni még.
Tudom én is, hogy ez a kajálás nem a legjobb, de ha ezeknek van jó íze? Nem tudnám megenni a zsírszegény cuccokat vagy lemondani teljesen egyes ételekről.
Mégegyszer írom, nem fogyni akarok,nem kg-okat ledobálni, hanem még formásabb lenni. Van rajtam izom :) Direkt ezért nem kg-t írtam a kérdésemben, mert akkor egyből az jött volna, hogy biztos skinny fat vagyok. De nem.
Azt nem írtad mennyi idős vagy... Szvsz a kortól is függ hogy milyen feszes a bőre valakinek. Értelemszerűen minél fiatalabb az ember annál feszesebb a bőr.
Meg ugye fiatalabb korban ugye a növekedésre is elhasznál a szervezet egy jó adag energiát, ami mikor megáll a növekedésben már többletként jelenik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!