Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezzel az étrenddel mennyit...

Ezzel az étrenddel mennyit kellene edzenem?

Figyelt kérdés

Leírok két napot, abból már látszik nagyjából, hogy hogy eszem.

1. nap

De. 10 körül egy tányér fehér rizs (nem tudom hány dkg lehet)+ egy női tenyérnyi sült csirkemell + 2 levél jégsaláta.

Du. 5 ugyanez

Este 8 körül egy fél csomag chips.

Este 10 körül egy pizza. Ez a Tescoban és Lidl-ben kapható előre elkészített kis pizzácska + extra trappista feltét.

Egész nap kb 2-2,5 liter víz, 1 energiaital és 4 kávé (cukor + 3,5%-os tej).

2.nap

De. 10 körül 1,5 szelet fehér kenyér margarinnal + 3 db tarja szelet + trappista sajt + 2-3 levél jégsaláta.

Du.5-6 körül egy tányér túrós tészta (sima tészta, nem durum + 1 tk sült zsírszalonna + félzsíros túró + 20%-os tejföl)

Este 8 körül fél tábla tejcsoki

Este 10 körül ugyanúgy túrós tészta.

Éjszaka fél 12 körül egy tenyérnyi kis tálban cukros túró nasinak.

Szintén napi 2-2,5 liter víz + 4 kávé.

A többi napom sem "szebb". Ebből nem is szeretnék visszavenni.

Most 16% a testzsírom tolómérővel mérve a 7 pontos verzióval. Szeretnék lemenni 13-14%-ra.

Szerintetek ha heti 6 napot edzenék mennyit és főleg mit kellene, hogy kicsit mindenhol szálkásabb legyek? Ja és ezt mondjuk 2 hónap alatt szeretném max. elérni.

Kérlek ne fikázzatok... Nem vagyok nagy egészséges életmód megszállott,amint látszik is, csak kicsit formásodni akarok nyárra.

2015. ápr. 15. 08:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, ne írjatok már hülyeségeket a csajnak! Ilyen értékkekkel nem szabad még többet fogyni, mert úgyfog kinézni mint egy csontkollekció!!! Nem készül versnyre, abból amit leírt, kizárt, hogy lenne rajta értékelhető mennyiségű izom, nem szabad 13%-ra lemenni!

Kérdező olvasgass, és gondolkodj:

[link]

[link]

2015. ápr. 15. 14:52
 12/17 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nem fogalmaztam egyértelműen, de sehol nem írtam, hogy fogynia kéne....pont hogy izmot kéne felszedni, de az sajna ugyan úgy nem megy a szemétből, mint ahogyan a fogyás. és tévedés, hogy vannak olyan emberek, akik bármit ehetnek. vannak oylanok, akik a szerencsés genetika miatt nehezebben híznak, ez igaz. de a cukor, rakás telített zsírsav, rendszertelen étkezés stb. senkinek sem tesz jót egészségügyi szempontból. még ha nem is kell szigorú diétát (=étrend!!) tartania, de mindenképpen ráférne legalább valami átgondoltság.
2015. ápr. 15. 19:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez igaz. Én nem is rád értettem. :)
2015. ápr. 15. 23:31
 14/17 A kérdező kommentje:

De arra senki nem válaszolt, hogy akkor, hogy a francba voltam teljesen izmos amikor mindennap aktívan mozogtam és ugyanilyen szemetet ettem?

Vegyétek figyelembe, hogy soha nem volt rajtam igazán fölösleg. Azok a mozgásformák amiket csináltam önmagukban nem lettek volna elegek és ha van rajtam plusz akkor még együtt sem, ahhoz, hogy jó alakom legyen. Egyáltalán nem akarok olyan izmos lenni mint egy fitness modell. Csak egy kicsit formásodni még.

Tudom én is, hogy ez a kajálás nem a legjobb, de ha ezeknek van jó íze? Nem tudnám megenni a zsírszegény cuccokat vagy lemondani teljesen egyes ételekről.

Mégegyszer írom, nem fogyni akarok,nem kg-okat ledobálni, hanem még formásabb lenni. Van rajtam izom :) Direkt ezért nem kg-t írtam a kérdésemben, mert akkor egyből az jött volna, hogy biztos skinny fat vagyok. De nem.

2015. ápr. 16. 09:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Azt nem írtad mennyi idős vagy... Szvsz a kortól is függ hogy milyen feszes a bőre valakinek. Értelemszerűen minél fiatalabb az ember annál feszesebb a bőr.

Meg ugye fiatalabb korban ugye a növekedésre is elhasznál a szervezet egy jó adag energiát, ami mikor megáll a növekedésben már többletként jelenik meg.

2015. ápr. 16. 11:13
 16/17 A kérdező kommentje:
20-as éveimben volt már ez, most 29 vagyok.
2015. ápr. 16. 18:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Akkor genetika lesz a ludas. De én akkor is azt mondom, hogy nem kell fogynod! Nézz inkább utána a tömegnövelő étrendnek, ott nem kell koplalni. Sőt! Megeszek napi 2g/tskg fehérjét, azaz húst, halat, túrót, elmész hetente háromszor kondizni, teljes testre végzel súlyzós edzéseket, emellett heti két - három alkalommal beiktatsz valami aerob mozgást (bicikli,görkori, stb), és tuti hogy jól fogsz kinézni! Izmot építesz, és így leszel formásabb,feszesebb!
2015. ápr. 17. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!