Ezzel az étrenddel mennyit kellene edzenem?
Leírok két napot, abból már látszik nagyjából, hogy hogy eszem.
1. nap
De. 10 körül egy tányér fehér rizs (nem tudom hány dkg lehet)+ egy női tenyérnyi sült csirkemell + 2 levél jégsaláta.
Du. 5 ugyanez
Este 8 körül egy fél csomag chips.
Este 10 körül egy pizza. Ez a Tescoban és Lidl-ben kapható előre elkészített kis pizzácska + extra trappista feltét.
Egész nap kb 2-2,5 liter víz, 1 energiaital és 4 kávé (cukor + 3,5%-os tej).
2.nap
De. 10 körül 1,5 szelet fehér kenyér margarinnal + 3 db tarja szelet + trappista sajt + 2-3 levél jégsaláta.
Du.5-6 körül egy tányér túrós tészta (sima tészta, nem durum + 1 tk sült zsírszalonna + félzsíros túró + 20%-os tejföl)
Este 8 körül fél tábla tejcsoki
Este 10 körül ugyanúgy túrós tészta.
Éjszaka fél 12 körül egy tenyérnyi kis tálban cukros túró nasinak.
Szintén napi 2-2,5 liter víz + 4 kávé.
A többi napom sem "szebb". Ebből nem is szeretnék visszavenni.
Most 16% a testzsírom tolómérővel mérve a 7 pontos verzióval. Szeretnék lemenni 13-14%-ra.
Szerintetek ha heti 6 napot edzenék mennyit és főleg mit kellene, hogy kicsit mindenhol szálkásabb legyek? Ja és ezt mondjuk 2 hónap alatt szeretném max. elérni.
Kérlek ne fikázzatok... Nem vagyok nagy egészséges életmód megszállott,amint látszik is, csak kicsit formásodni akarok nyárra.
2-es,3-as úgy beszéltek mintha valami dagadt állat lennék :)
Most is jól nézek ki, csak szeretnék jobban. Szeretek enni ez tény. De az a kis zsír ami van rajtam nem hinném, hogy szuper étrendet követlne meg. Amint látszik az írásomból bármit ehetek, mert nem hízok. Ígyis mindenki szerint halál vékony vagyok. Nem is fogyni akarok, csak kicsit tónusosabb lenni. A mozgás zsírt éget és izmot épít. Tudom, hogy ha tisztán ennék pikk pakk olyan lennék amilyen akarok. De éppen ezért, hogy ne kelljen megvonni magamtól a (nekem) jó kajákat hajlandó vagyok többet mozogni és nem 2 hét alatt akarok változást, hanem 2 hónap alatt. Egséz pontosan 1-1,5 kg zsírt kell csak megszüntetnem. Azért ez nem a világ. Ja és nő vagyok, ha eddig nem esett le :) Azért a nőknél a 16% is elég jó eredmény, más ezért keményen megdolgozik.
Csak szerettem volna egy kis segítséget kapni nálam tapasztaltabb emberektől...
"A mozgás zsírt éget és izmot épít."
Na, itt komoly gondok vannak, inkább olvasd el a Sárga kapszula c. könyvet.
Hogyha elég keményen edzel és a fehérjebevitel megvan!
(A te esetedben hogyha ragaszkodsz a táplálkozási szokásaidhoz csak táplálék kiegészítővel tudnád fedezni a fehérje nagy részét)
Akkor garantált hogy jobban fogsz kinézni.
Viszont ha az "étrend" 90%-a szénhidrátból áll attól izmosodni nem igazán fogsz akármennyit is edzel.
Na én régebben a hét minden egyes napján sportoltam. Nem tudatosan csináltam és nem profi szinten. Futottam, kosaraztam, lovagoltam, aerobikoztam. Egyszerre több mindent. Minden napra jutott valami. Olyan gyönyörű volt a testem, hogy el voltam ájulva magamtól. De azt sem néztem, hogy akkoriban hány kg voltam. Nem foglalkoztam vele. A kajálásom pont ilyen szörnyű volt. Soha egy falatot nem vontam meg magamtól és mégis izmos és feszes voltam.
Akkor ez mitől volt??
A könyvet majd elolvasom, hátha segít. Gondoltam ha eddig elég volt csak a mozgás, majd most is az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!