Atlétika mellett kondizás?
Heti 4x járok atlétikára. Mindent csinálunk. Futás dobás gát stb.
Tömegnövelő étrendem megvan. Reggel kondi előtt zabpehely, Kondi után megint zabpehely + tömegnövelő (de a tömegnövelőről lekell hogy áljak), aztán 1-2 órával utána kb 5db tojásból készített tojásrántotta és utána 2 órával csirke + rízs. Olyan DU. 2:20-ra otthon vagyok, megint csirke + rízs + Saláta Lenmagolajjal. 4-re megyek edzésre (atlétika, háromnegyed 6-ig tart), aztán olyan fél Este negyed 7-kor Csirke + Rízs + megint Lenmagolajos Saláta + (alma vagy vmi hasonló), Este olyan 9-kor Csirke + Rízs + Zabpehely és sovány túró. Heti 5x edzésem van konditeremben, de most átkell lehet hogy álljak heti 3-ra v 2-re. Félek, hogy nem fogok fejlődni semmit. Valami tanács, hogy mit egyek még és hogy mikor? Nagyon fontos lenne de tényleg. 15/F 180cm 64-66kg
Miért nem szedhetsz tömegnövelőt?
Miért csak 2-3 edzést csinálhatsz.
Egyébként ne ijedj be, 3 edzéssel is szépen lehet fejlődni. Zabpehellyel meg nem tudom, de szerintem nem fogsz tudni edzeni. Én legalábbis nem bírnék ilyen kevés energiával gyúrni.A gyümölcsöket hanyagolhatod egyébként, inkább a zöldségekre figyelj. A többi szerintem jó lesz, de még biztos tudnak a többiek is segíteni.
Amúgy meg heti 3 teljes testes edzéssel jól fogsz fejlődni, ha az összetett gyakorlatokra összpontosítasz, és arra, hogy ezekben minél erősebb legyél (fekvenyomás, felhúzás, guggolás, mellről nyomás, döntött törzsű evezés).
Teljesen felesleges neked a heti 5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!