Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Banán szénhidráttartalmát is...

Banán szénhidráttartalmát is beleszámoljam a napi ch bevitelembe? Mivel ma megettem több mint fél kilót belőlle

Figyelt kérdés
2015. ápr. 11. 20:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
2015. ápr. 11. 20:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Na az egy jó tömény fruktóz
2015. ápr. 11. 20:32
 3/15 A kérdező kommentje:
akkor most fruktóz lettem? becukrosodtam?
2015. ápr. 11. 20:34
 4/15 anonim ***** válasza:
Egy része dextróz. :)
2015. ápr. 11. 20:35
 5/15 anonim ***** válasza:

Mostantól Mr. Fruct lesz a Man in Black álneved.

Tömegnövelés alatt akár bele is férhet, energia a tested számára, ha megvan az elég kalóriabevitel, akkor már lehet építeni is az izomzaton (nyilván más is kell hozzá, de ennyit a banánról és a cukorról).

Ugye a fruktóz nem tölti vissza gyorsan a glikogén raktárakat, edzés után.

Még említést tennék arról a csajról akiről biztos sokan hallottatok, és teljesen jó formában van ELVILEG banánzabálás mellett. 30 banana a day. Neki szálkásításkor is elég szép mennyiség belefér, bár évekkel ezelőtt néztem őt azóta lehet nem bírja már így, vagy 10 év múlva nem fogja bírni..

2015. ápr. 11. 20:41
 6/15 anonim ***** válasza:
lehet (sőt, biztos), hogy én kicsit túlzásba viszem a gyümölcsöktől való parát, de azért fél kiló banánban tényleg elég sok a cukor. Szóval az, hogy beleszámolod alap. de szerintem azért kevesebbet egyél belőle egyszerre
2015. ápr. 11. 20:42
 7/15 A kérdező kommentje:
amúgy tömegelek
2015. ápr. 11. 20:53
 8/15 anonim ***** válasza:
A banán nem rossz egyébként, csak legyen megbarnulva.
2015. ápr. 11. 20:58
 9/15 anonim ***** válasza:

Semmi baj incs a banánnal. Cukornak cukor de attol lassan szivodik fel.

Tele van mikrotapanyaggal is. Nem lesz bajod attol ha gyumolcsoket eszel. A fruktoz se ugy mukodik hogy mindenkepp zsirba megy ha megtelt a máj. Tolti az az izmokat is csak sokkal lassabban.

2015. ápr. 11. 22:29
 10/15 anonim ***** válasza:
A fruktóz nem szívódik fel lassan, tévhit.
2015. ápr. 11. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!