Atlétizálok. Edzőm nem engedi, hogy kondizzak. Többi lent Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Edzőm mindig azt mondja, hogy nem kell feles izom. Már rohadtul elegem van ebből. Atlétikát is szeretem, de mellette azért had kondizzak már. Szerdától járok kondiba, az előtt a suliba jártam kondiba és még az ottani tesi tanáromat is felhívta, hogy ne engedjen be a konditerembe. Nem is engedett azután. Aztán elkezdtem itthon edzeni és most járok a konditeremnél. Én ezt nagyon komolyan veszem. Tömegnövelő étrend, nem eszem semmi édességet, igaz hogy még csak szerdától nem eszem édességet, de megpróbálom minél tovább kibírni. Reggel is csirkét meg tojást viszek suliba, meg zabpelyhet stb. Segítsetek mitévő legyek. Atlátikát is szeretem, de a kondit is!2015. ápr. 10. 21:40
1/13 anonim válasza:
hány éves vagy? F/L?
az atlétikán belül mit csinálsz? (futás,ugrás,dobás stb)
2/13 *Glissade* válasza:
Atlétika marad, konditerem marad!
Az egyetlen gátló tényező az edző; tehát őt kell kirugni :)
3/13 A kérdező kommentje:
15/F. Igazából még mindent csinálunk. Gát, távol, magas, dobás, hosszúakat futunk, sprintelünk, stb. Tömegelni szeretnék és mindig mondja, hogy "felesleges". Amúgy nagyon jó edző, de ez engem nagyon idegesít. Már egyszer abba akartam hagyni e-miatt. De anyuék sem nagyon akarták és az edzőm sem. Amúgy ha ez fontos akkor 180cm vagyok és 66kg
2015. ápr. 10. 21:58
4/13 anonim válasza:
Nem tudom, miért gátolna a súlyzós edzés. Majd holnap biztos 20 kiló plusz izommal kelsz fel, mi? :) Vicc. Megpróbálhatod elmagyarázni neki, hogy ez nem így működik, de valószínűleg valami zsigeri ellenszenv van benne, tehát nem látok rá nagy esélyt, hogy meg tudod győzni.
5/13 A kérdező kommentje:
De ő mindig mondja, hogy ő anno soha nem erősített csak hátra, mert felesleges volt a + izom. És én ezt a kondizást olyan komolyan veszem, hogy reggel suli előtt megyek be a kondiba 6-ra, a nyitásra és negyed 6-kor kelek, hogy délután tudjak menni edzésre.
2015. ápr. 10. 22:10
6/13 anonim válasza:
A helyes edzés még meg is dobhatná a teljesítményed az atletikában.. Nyilván ehhez nem 20 ismétlésszámokkal kell gépeken p.unciskodni:D.
ICF 5x5 nagyon jó lenne neked, bár a regenerálódás kicsit necces lesz..
7/13 anonim válasza:
Az edződ tök hülye hozzá, megkérdezném tőle hogy mi a fsz történne ha 5 kilóval több izom lenne rajtad. Jobban teljesítenél?
8/13 anonim válasza:
Profi szinten akarsz atlétikával foglalkozni, olimpiára menni, ebből élni? Ha igen akkor hallgass az edződre, ha nem akkor meg sz..rd le, teljesen mindegy.
9/13 anonim válasza:
elavult az ismeretanyaga ez ügyben az edződnek.
de nem kell az orra alá dörgölni,mert a jó szándék vezérli.
majd ha hozod a jobb eredményeket,akkor elmondod neki,hogy neki is van hova fejlődni,nem csak neked.
jutubon meg tudod nézni,hogy az atléták egész komoly súlyzós edzéseket nyomatnak,úgyhogy hajrá.
Elite Sprinters Weight Training
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2015. ápr. 11. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!