Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy kezdjek a testépitésbe bele?

Hogy kezdjek a testépitésbe bele?

Figyelt kérdés
180cm és 95kg vagyok elsődleges célom az lenne, hogy 6hónapig tömegelek utánna 1-2 honap szálkásitás, vagy elötte lekéne fogynom?
2015. ápr. 9. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok a zsír ha kezdőként ilyen adataid vannak. Szálkásító diétával is kezdhetsz. Kezdők még tudnak izmosodni kalória mínuszban is egy ideig. Utána ha lement a nagyja zsír, akkor lassú tömegelés.
2015. ápr. 9. 21:41
 2/4 A kérdező kommentje:
bodybuilderen találtam egy átmozgato edzéstervet 2-3 honapig tart és ha jol kajálok ad egy kis kezdő izomzatot ezt az edzés tervet szeretném követni, minden másnap mennék konditerembe és edzés után 20-25 perc szobabicikli, szabadnapokon meg szintén 20-25 perc szobabiciklizést csinálnék szombat-vasárnap kivételével... és akkor milyen étrendet nézzek magamnak, hogy mint kezdő fogyhassak és izmosodhassak ameddig lehet, ezt kiszeretném használni
2015. ápr. 9. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Írtam: szàlkásító diéta. Emelt fehérjebevitel és kevesebb szénhidrát. Aerob edzés mehet napi 40-50 perc is.
2015. ápr. 9. 22:03
 4/4 Tyler913 ***** válasza:

Ja,20-25 perc szobakecaj az túró. Ahogy Montez írta,mehet nyugodtan 40-50 perc.

Ezek a statok azt mutatják,hogy elég sok rajtad a túlsúly. Ha most tömegelsz,egy paca leszel,és vért fogsz izzadni,mire emberi formára szálkásítasz,izom meg nem marad semmi.

Ha most kezdesz el edzeni,annak van egy nagy előnye: nincs rajtad plusz izom,aminek az elvesztésétől tartani kéne. Úgyhogy nyugodtan szorítsd meg a kalóriákat,csinálj egy héten 4-5 aerob edzést,meg 3 átmozgató,lightos súlyzóst. Ha mindent jól csinálsz,fél éven belül lemegy a fölösleged,és el tudsz kezdeni izmot is építeni.

2015. ápr. 9. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!