Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen fajta es fele feherjet...

Milyen fajta es fele feherjet ajanlanatok nekem? Tobbi lent

Figyelt kérdés

63 es 65 kilo kozott ugralok. 180 centi vagyok kis hijjan. Sajat testsulyos edzest vegzek (sw) itthon tarcsakkal es 1 kezes sulyzokkal meg amit tudok.

Na azt szeretnem, hogy hizzak vagy 5 kilot. Nem celom tank lenni vagy barmi objektum, csak akarok ennyit felszedni.

Kezdo vagy halado tomegnovelo? Esetleg milyen protein?

Túrót tudok enni itthon szinte korlatlan mennyisegben de az a baj hogy zsiros es cukor nelkul nem igazan izlik.

2015. ápr. 8. 22:29
 1/9 anonim ***** válasza:
A kajádat rakd rendbe inkább. Vegyél húst, rizst, zoldségeket.
2015. ápr. 8. 22:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Hus az van mindenfele. Vad, marha, sertes tobbnyire es csirke. Rizs is de nem parolt. salatakat szeretem
2015. ápr. 8. 22:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Olvass utána a tömegnövelő étrendnek!

Ne aggódj, nem leszel se tank, se bármilyen objektum, bőven rádfér még jópár kiló! Én nőként rendelkezek ilyen paraméterekkel..

2015. ápr. 8. 23:12
 4/9 A kérdező kommentje:
De 20 eves vagyok nem 30 :D
2015. ápr. 8. 23:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Aha. De hogy jön ide a korod?

20 évesen is kell étrend, amíg azt nem tetted rendbe, addig felesleges tápkiegeket venni. A tömegnövelőnél egyébként is jobb , ha sima tejsavó fehérjét választasz, és edzés után teszel bele gyors ch-t.

2015. ápr. 8. 23:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Hat hogy 20 evesen nem hiszem hogy 80 kilonak kene lennem. Ismerek egy 16 evest aki romma zabalta magat meg itta a sok jumbot. Terde szet ment es iszonyat ronda
2015. ápr. 9. 00:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Ha es 100 kilo folott van. De azt mondja magarol hogy izmos es alakja van
2015. ápr. 9. 00:54
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

Dzsízösz Krájszt!

2015. ápr. 9. 09:31
 9/9 A kérdező kommentje:
elofordul az ilyen :D megprobalok akkor jobban odafigyelni
2015. ápr. 9. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!