Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy heverjem ki a sípcsontomb...

Hogy heverjem ki a sípcsontomban lévő csonthártyagyulladást, ha egész nap álló, rohangálós munkát végzek?

Figyelt kérdés

Esténként szoktam jegelni, pihentetni, de napközben eléggé elnyúzom magam.

Ugye így is el fog múlni és hamarosan újra sportolhatok?

2015. ápr. 8. 10:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A gyerköcök között van 10, 13 éves, meg egy 4 és 7 éves. Persze próbálok én pihenős játékokat találni, de mindig menni kell, suliba, vissza, külön órák mind a négynek, bevásárlás, kaját rittyenteni, fürdetni, altatni. S mivel ez tipikus holland ház, sokat kell lépcsőzni is.

Dehát a legtöbb szülőnek nem kell magyarázzam mivel jár :)

Amúgy nem futok betonon, ahogy az egyik válaszoló írta. Ha nincs sport centrum a közelben akkor erdőben szoktam, de most rendes futó pályán voltam amióta itt vagyok.

2015. ápr. 8. 13:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Ugrálást írtam. Én sajnos jártam betonozott baletterembe is.

Na ott lehet tipikusan kapni.

2015. ápr. 8. 17:31
 13/14 A kérdező kommentje:

Ja, azt hittem a futást gúnyoltad ki, bocs :) Én betonon csak járni szoktam, meg néha szaladni ha elszabadul valamelyik gyerek, vagy a kutya :D

De sportolni nem szoktam betonon.

2015. ápr. 8. 17:39
 14/14 anonim ***** válasza:

ízületvédő,gyulladáscsökkentő,stabil fásli,a tejszármazékok kiiktatása az étrendből és gumiszalagos húzó torna.

a gumiszalagot rögzíted,a másik végét a lábfejedre kötöd és a húzó mozgásra koncentrálsz gyakorlat közben.

ha rendbe jöttél akkor a rendszeres vádli edzéssel megelőzhető ez a dolog.

ha visszajön vagy átmegy máshová a gyulladás,akkor a tejszármazékokat örökre száműzöd.

2015. ápr. 8. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!