Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy heverjem ki a sípcsontomb...

Hogy heverjem ki a sípcsontomban lévő csonthártyagyulladást, ha egész nap álló, rohangálós munkát végzek?

Figyelt kérdés

Esténként szoktam jegelni, pihentetni, de napközben eléggé elnyúzom magam.

Ugye így is el fog múlni és hamarosan újra sportolhatok?

2015. ápr. 8. 10:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Pihentetni kellene, erre találták ki a táppénzt.
2015. ápr. 8. 10:05
 2/14 A kérdező kommentje:
Az sajnos nem megoldható. Egy külföldi család 4 gyerekére vigyázok, ráadásul a szülők üzleti úton vannak, így nem tudom senkire lepasszolni a gyerekeket.
2015. ápr. 8. 10:26
 3/14 anonim ***** válasza:

Biztosan sokan kapkodnának egy ilyen munkáért, és helyettesítenének pár hétig.

Hol van és mennyit fizet?

2015. ápr. 8. 10:44
 4/14 A kérdező kommentje:

Hollandia és 1300 euró. Nemrég jöttem ehhez a családhoz, és én is csak helyettesítek júliusig. A barátnőm van itt már 3 éve, csak most haza ment egy műtét miatt.

Azt hiszem marad a fájdalom elviselése.

2015. ápr. 8. 10:55
 5/14 anonim ***** válasza:
Hát azért ez nem a világ legmegterhelőbb munkája, ne aggódj meg fog gyógyulni, de készülj fel, hogy 1-2 hónap is lesz... Mindenesetre olyat ne sportolj, amitől csothártya gyulladásod lesz, mert belerokkansz.
2015. ápr. 8. 11:19
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem, nyilván nem az, de így, hogy fáj a lábam elég rossz. Főleg, hogy egész nap lótás futás van a gyerköcökkel, meg a házi munka, meg a kötelező kinti játszás.

Már időtlen idők óta lovagolok, kocogok és táncolok. Mindegyikhez a lábam egy nélkülözhetetlen kiegészítő :) Persze az összes csak hobbi, de hát akkor is na. Nem tudom mit csináltam, hogy megnyertem ezt a fasza kis csonthártyagyulladást.

2015. ápr. 8. 11:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Attól lehet kapni, ha betonon ugrálsz.
2015. ápr. 8. 11:46
 8/14 anonim ***** válasza:

Aki azt mondja, hogy nem megerőltető négy gyerekre felügyelni, az sose látott még gyereket!

Próbáld pihentetni amennyit csak lehet. Amíg alszanak addig feküdj le, keress nekik olyan elfoglaltságot ahol nem kell utánuk futkosni, ültesd le őket a tv elé, vagy vidd el őket a játszótérre, de az én kisfiam a legóval vagy a gyurmával is órákig elvan.

Mennyi idősek?

2015. ápr. 8. 11:55
 9/14 anonim ***** válasza:

Láttam gyereket sőt 3sajátom is van, csak mellette azt is tudom, milyen a megerőltető munka.. Télen mindig az enyémek a gyerekek mert kőművesként nincs melóm télen

És szívesebben csinálnám azt egész évben... Nem azt mondtam, hogy nem megterhelő, hanem, hogy azért nem kell megszakadni benne...

2015. ápr. 8. 12:02
 10/14 anonim ***** válasza:
9: De nem érted, hogy szaladgálni kell utánuk/velük, és neki nem szabadna a lábára sem állni?
2015. ápr. 8. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!