Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A kondi zuhanyzójában nem...

A kondi zuhanyzójában nem ciki ha szőrös vagyok?

Figyelt kérdés

Igazából a fenekem és a combom az ami szőrös, és aggódok, hogy nem szólnak-e meg érte, vagy hogy lesz-e valami kinos tekintet vagy ilyesmi :/

Van valami illem szabály az öltözőben? És hogyan kell edzeni ott? És milyen edzésprogramot ajánlotok ha csak annyi a cél hogy leizzadjak és felmenjen a vérnyomásom? Előtte vagy utána kell enni, mennyit és mit, inni előtte kell vagy utána? Ha van hasznos tanácsotok, vagy megjegyzésetek irjátok le, mert szivesen fogadom őket.

2015. ápr. 7. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Te jó ég :D
2015. ápr. 7. 12:12
 2/7 anonim ***** válasza:

de az.

de ha beszólok miatta akkor csapj meg egy székkel, nyugodtan, én harcoltam ki.

2015. ápr. 7. 12:18
 3/7 BlodDrunk ***** válasza:
100%

Szerintem inkább maradj otthon és emelgess egy szekrényt.

Magadat is megkíméled,hogy megszóljanak mert szőrös vagy illetve a társadalmat is a hülyeségeidtől.

2015. ápr. 7. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha pasi vagy, akkor természetes, ha csaj, akkor az esetem vagy imádom a szőrös duci csajokat.
2015. ápr. 7. 12:22
 5/7 - palilaci - ***** válasza:

Járj el futni. Vagy csinálj más kardió mozgást. De uristennn...... :D made my day

4es egészségedre de mi az ilyet a húsáért szeretjük (koca)

2015. ápr. 7. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem olyan bunda van a seggemen mint egy jetinek, de még senki nem szólt érte. nem tudom te hogy vagy vele, de mi nem egymást nézegetjük a zuhanyzóban
2015. ápr. 7. 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Kék Osztriga Bár. Egy jó kis edzőterem Homáriában, a homokbánya mellett.
2015. ápr. 7. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!