Fiúk! Konditeremben zuhanyozás közben-után voltatok már ciki szituba a farkatokkal kapcsolatban? (Felállt, nagyon összement? ) Lenyírjátok előtte vagy meghagyjátok természetesnek a fanszőrötöket?
Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 19:47
1/5 anonim válasza:
Na Csajok! Erre kíváncsi vagyok! Gyertek ti is! :D
2/5 anonim válasza:
Ez de egy homokos kérdés.
Nyilvános zuhanyzóban, csávókkal körbevéve, ha feláll a farkad, akkor szinte ziher, hogy b.zi vagy. az meg hogy összemegy, az ki a f.szt érdekel? Normális emberek nem stírölik egymás farkát.
Egyébként nem borotválom, csak nem hagyom elburjánzani, de nem azért, mert konditerembe járok, hanem alapvető higiéniás okokból.
3/5 anonim válasza:
Épp akartam kérdezni, hogy mitől szokott neked felállni a zuhanyzóban?
4/5 anonim válasza:
tényleg bu-zenásnak hangzó kérdés.
egyszer voltam kellemetlenül a zuhanyzóban.
nagy vígan letusolok,keresem a törülközőt,de otthon hagytam,uh a ruhámba kellet megtörölöm magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!