Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Zumba vagy Salsa egy 13 éves...

Zumba vagy Salsa egy 13 éves lánynak egyedül?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok, szeretnék valamit táncolni, de igazából nincs kivel elmenni...Salsára vagy Zumbára gondoltam...de a salsa ugye társas, a zumba pedig ...igazából egyedül nem nagyon szeretnék menni...

Mit tegyek? Esetleg tudnátok ajánlani valami koromhoz valót?

Hipp-hopp és társai...hát köszönöm de nem :)

Előre is köszi !!

2012. febr. 1. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem normális edzésre menj. annak értelme is van.
2012. febr. 1. 16:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Zumba,menj oda nyugodtam egyedül,mivel jó a hangulat majd ott szóba elegyedsz a többiekkel és hamar új barátokat találsz! Vagy hívj el magaddal egy barátnődet osztálytársadat!
2012. febr. 1. 17:01
 3/5 A kérdező kommentje:

Most kézi emg kosár...nem tetszik igazából...

Barátnőt kértem, jól össze is vesztünk...tehát egyedül vagyok most csak...igazából a Zumba azért necces mert mind ilyen 30-60 évesek vannak...

2012. febr. 1. 17:07
 4/5 anonim válasza:
Ahova én járok zumbára, ott nem 30-60 évesek vannak. Sőt, van 1-2 10-12 éves lány is. De vannak huszon- és harmincévesek, de van 1-2 50-es is. Senki nem néz furcsán a másikra a kora miatt, simán elmehetsz 13 évesen is.
2012. febr. 28. 09:28
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Tudom , hogy kicsit megkésve , de leírom nyugodtan menj el zumbázni nem fogod megbánni , ha gondolod tudok is neked mondani oktatót ...akihez 8-9 évesektől kezdve mindenki jár.... :)))

2012. ápr. 17. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!