Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy kajálásnak elmegy vagy...

Egy kajálásnak elmegy vagy főzzek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Édesanyám csinált a családnak egy nagy vagon palacsintatésztás rántott húst. (Én persze, mint mindig, csináltam magamnak kaját). Ha leszedem róla a palacsintatesztat akkor egynek elmegy? Csak mert most semmi kedvem nekiállni Sütögetni :D

Nagyjából be tudom lőni, hogy mekkorák a szeletek, szóval azzal nincs gond.

Ha Tömegélnék azt mondanám, hogy oké, de szálkásítások.

Illetve nem szokták ajanlani a túrót szálkásításkor. Heti 1-2x belefér utolsó kajának 125g sovány túró?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. ápr. 6. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Sovány túró minden nap belefér este.

Szálkásításkor tényleg nem jó a sok ch, de te tudod, hogy a napi beviteledbe mennyi fér bele. Nálam akkor a panír sem nagyon, de én eléggé leviszem a ch-t. Már ha rántott húsról beszélünk.:)

2015. ápr. 6. 19:55
 2/5 BlodDrunk ***** válasza:
100%

Simán belefér attól a pici tésztától se lesz bajod,ha még így is kalória mínuszban vagy és nem csinálsz belőle rendszert.

Simán mehet a túró is ha nem versenyformára vágysz.

Ha igen tehát 5-7%testzsír akkor már nem annyira ajánlott.

2015. ápr. 6. 20:01
 3/5 A kérdező kommentje:

A mínusznál is mínuszabban vagyok jelenleg :D

Fokozatosan viszem le a CH-t, jelenleg 2.5-ön vagyok (ami nálam 200g).

De ugye az étrendemet a sulis keléshez igazítom, amikor 10:00-kor már másodjára eszem, nem akkor kelek :D

150g ch-nál tartok, csak nem akartam így este a maradék 50en betömni.

Még egy kérdés:

Ha szeretnék most egy 40 percet aerobozni akkor azután menjek a csirke zöldség, vagy előtte?

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2015. ápr. 6. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha van időd még a kaja után emészteni, kb 1 óra, akkor ehetsz most is. Ha nincs, akkor aerob után. Mindegy, mivel a napi össz bevitel-leadás lesz a döntő, tehát az energiamérleg.
2015. ápr. 6. 20:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. ápr. 6. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!