Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mit ennétek a helyembe?

Ti mit ennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

Activity type: Running

Distance: 40,44 km

Duration: 03:41:13

When: 2015.04.06. 10:30

tudom nem teljesen a témához tartozik, de ide írnak a legtöbben. Közbe nem ettem semmit csak 1 corni szeletet, és kb full kimerültem. Ti mit ennétek? Ittam két fehérjét kis zabbal meg tejjel, meg 2 szelet sütit, de kb semmit nem használt.

2015. ápr. 6. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem 40 kilóméter futástól akkor is full kimerülsz, ha elfogyasztasz egy lakodalmast.
2015. ápr. 6. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:
40 km? Gratula, az brutàl. Nekem fele sem menne, sőt. Mindegy mennyit ennèk hozzá. :)
2015. ápr. 6. 15:16
 3/5 *Glissade* ***** válasza:

Én elmennék locsolkodni, kérnêk ennivalót :)

Nem sütit! Mondjuk valami húsos főételt :)

Elvinném a főt tojást is, plusz csomagoltatnék a sütiből!

2015. ápr. 6. 15:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Jogos :D Amúgy mindenki ezen sír hogy mennyi csaló kaját eszik húsvétkor, nemtom, szerintem húsvétkor a legkönnyebb tisztán enni. Tojás, jobb esetben minőségi húsok, főtt krumpli, ezek mind normális ételek. tegnap vendégségbe olyan jót ettem, szinte csak tiszta kajákból.
2015. ápr. 6. 15:34
 5/5 *Glissade* ***** válasza:

Azért egy kivétel van! A csoki tojás! Az csak dekoráció.

A főttojás fényévekre van tőle, mégis egyre kevesebb hellyen festenek főttojást.

Aztán meg csodálkoznak, hogy a legények nem jönnek :D

2015. ápr. 6. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!