Mit ennétek a helyembe?
15/L vagyok, naponta tornászom, hétvégén úszom. Hétköznap naponta 1 órát Pilates-ezek és 1 órát aerobikozom és a kérdés az, hogy ti az én helyembe csirkemellett ennétek salátával vagy azt, amit igazán ennétek ? Nekem van esélyem bármelyikre, péntekenként járunk vendéglőbe, hétvégén haverokkal megyünk mekibe vagy máshova és a sulibüfé is tök fincsi, csak döntenem kéne, hogy akkor most finomakat egyek vagy inkább csak egészséges kajákat....ezt hülyén fogalmaztam meg, de másképp nem tudom
Ha utánnam lenne én ebéd után desszertet mindig kérnék, a mekibe étvágytól függően bármit ennék, a sülibüféből is vennék mindig 2 pékárut forrócsokival, szóval az étvágyam baromi nagy, de ugyanigy átállhatnék a diétás étrendre
Ti melyiket választanátok és miért ?
A félutak nem jók :-D
Egyrészt nem is tudom milyen eredményt várjak belőlük, másrészt nem is tudom élvezni a kaját rendesen, mert mindig a mértéken kell gondolkozzak
Szal ezért irtam, hogy " ti melyiket választanátok ? " Ok ok? szóval igy próbáljatok dönteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!