T. I melyiket ennétek meg inkább?
Holnapi napról van szó.
Ez: [link] + egy kis adag sültkrumpli
Vagy ez: [link] + 1 McFlurry.
Elvileg fogyózom, de holnap kirándulásra megyünk, úgyhogy egy naptól nem lesz semmi bajom szerintem. :)
Bár ezt nem kell figyelembe vennetek, csak azt írjátok le, hogy ti melyiket választanátok.
Köszi :)
én a másodikat választanám fagyi nélkül
de miért nem készítesz te magad el? nagyon könnyen meglehet oldani a kirándulós napokat is
saláta-(saláta, pari, retek, ubi, káposzta, stb) mozzarella golyók, párolt hal, csirke, sovány husok
tonhalkonzerv hozzá viszel 1 barna kiflit
abonett szendvics
teljes kiőrlésű kenyér, csirke, pulykamell, sovány sajt, főtt tojás akár még a főtt virsli is belefér és zöldség
ivókefír
dobozos túró
gyümölcs.főleg alma- az a legegyszerűbb harapnivaló
Köszi a válaszokat! :)
Igen, megvan beszélve, hogy mekiben lesz a kajálás.
Első: ajjaj...sok az kicsit. :D
Amúgy a mekis kaján kívül ti még bevállalnátok egy csokis epret? [vagyis asszem 4 v. 5 db eper leöntve csokiszósszal]
Nagyon rég ettem már ilyet [1 éve] és valószínű, hogy csak szintén 1 év múlva ehetnék megint. [persze megcsinálhatom otthon is, de az nem pont olyan. :D]
csibeburgert szoktam enni az a kedvencem:P
de ezek közül a másodikat választanám nyamii:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!