Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen táplálékkiegészítőt...

Pszicho88 kérdése:

Milyen táplálékkiegészítőt szedjek? (Nagy dilemmák)

Figyelt kérdés

Kb 3 hónapja kezdtem el edzeni.

180 cm magas vagyok, 60 kg voltam, most 65 vagyok. Heti 3 napot edzek. Nagyon nehezen hízok, pedig rengeteget eszek. Melóhelyen én eszek a legtöbbet és én vagyok a legvékonyabb.

Egy hete kezdtem el szedni a Hyper Mass 5000-et, amiből edzésnapon 2 adagot, normál napokon 1 adagot szedek. Emellé vettem még egy Vitabolic -ot.

A tápkieges boltban hiába kérdeztem a széles vállú eladót mit szedjek ő ezt ajánlotta és megvettem, mert rohadtul nem értek hozzá. A Brutal Geinert ajánlotta még, ami a Hyper Masstól erősebb, de az már nekem túl drága és annyit talán nem ér meg.

Nézegetem a Hyper Mass 5000 zacskója hátán az összetételt és igencsak tele van E betűvel, mindenféle tartósítószerrel, színezékkel, guargumi és egyéb mesterséges anyagokkal. Mióta szedem ezen 2 cuccost a vizeletem nagyon élénk és erős aranysárga színű.

A kérdésem az lenne, hogy vannak e olyan termékek, amik egészségesebbek az átlag termékeknél, vagy csak minimális káros anyag van bennük és ha igen melyek ezek?

Lenne még egy kérdésem a gyors súlygyarapodásról.

Olvasom sok helyen, hogy sokaknak 1 hónap alatt fel jött 3-4-5 kg a tömegnövelő hatása miatt is. Nem hiszem, hogy ennek nagy része izom lenne, ugyanis ennyi izom ilyen rövid idő alatt nem jöhet fel. A gyors elzsírosodás, felpuffadás a későbbiekben mit eredményezhet?

Az illető nem győzhet majd szálkásítani?

Érdemes tömegnövelőt venni, vagy inkább külön- külön érdemesebb megvenni a termékeket? Milyen fehérjét érdemes venni? Tejsavó, vagy állati eredetűt?

Külön- külön mit érdemes vennem?

Fehérje, szénhidrát, például Vitabolic, eddig oké. Kreatint, glutamint már érdemes szednem, vagy majd csak később?

2015. ápr. 6. 00:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Lehet maradok az olcsóbb megoldásnál, ami a fehérjét illeti.

Innen melyik fehérjét érdemes vásárolni?

[link]

Sok helyen olvasom az elején a tejsavó a legjobb.

A kazein lassan szívódik és alvás előtt kell bevenni.

Kazein fehérjét kinek érdemes fogyasztani?

2015. ápr. 8. 14:01
 12/18 anonim ***** válasza:

natúr vagy ízesített tejsavófehérjét vegyél

kazein annak jó, akinek túl gyors az emésztése (klinikai tápszerek többsége kazeint tartalmaz), illetve ha az a cél, hogy minél hosszabb időn át minél lassabb és egyenletesebb fehérjeforrással lássuk el a szervezetet.

Emésztése 4-5 óra normál embereknél.

2015. ápr. 8. 14:20
 13/18 A kérdező kommentje:

Elég gyors az emésztésem.

Most olvastam utána és pszichés okok is közrejátszanak a gyors emésztésnél. Gyorsan átmegy rajtam minden. Melóhelyen csodálkoznak hová fér el belém az a sok kaja. 2-3 ember helyett is eszek. A kövéreknél pedig az a baj, hogy túl lassan megy át minden és minden szart magába vesz belőle a testük, a mérgeket is. Az én szervezetem pedig túl kevés mindent nyer ki belőle.

Én már az ilyen orvosoknak nem hiszek. Tanácsolták menjek el pajzsmirigy felmérésre, vagy mire. Voltam annó gyomortükrözésen is, semmi érdemlegeset nem mondott.

A legtöbb betegség pszichés eredetű, tehát én nem hiszek ezekben a gyógyszeres kezelésekben.

Találtam pár érdekes videót.

https://www.youtube.com/watch?v=3tYrQZR5J9c&spfreload=10

https://www.youtube.com/watch?v=anEPMfWJeFM

2015. ápr. 8. 15:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Kazein helyett a natúr túró tökéletes választás estére.
2015. ápr. 8. 15:36
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

A túrót mostanában alkalmazom is. Általában gyümölcsös yoghurttal szoktam enni, hogy jobban csússzon.

Nem veszek akkor drága fehérjét, mert fölösleges.Az nem lepett meg túlzottan, hogy fizetnek azért testépítőknek, hogy reklámarcok legyenek a tápkieges dobozokon, azt viszont nem gondoltam, hogy maguk az igazán nagy és eredményes testépítők nem szednek ilyen szereket és mindent természetes úton oldanak meg.

2015. ápr. 8. 16:01
 16/18 A kérdező kommentje:

Na megrendeltem a termékeket.

Azokat, amiket itt már valaki ajánlott nekem. A shop.builderen rendeltem.

SuperCarb Fast

Advanced Joint Support

Mega Daily One Plus

BCAA BCAA-Xpress (700 g) almás

A Stillmass cégtől rendeltem a fehérjét, amivel azonban probléma van. Állítólag nincs rendelés tőlem.

Én viszont a honlapon leadtam a rendelést, amiről E-mailt is kaptam. A mail tartalmát le print screenltem és elküldtem nekik válaszlevélben és írtam nézzék meg, mert újra nem fogom leadni a rendelést, hogy dupla legyen.

Tőlük ezt rendeltem volna: WHEY 80 INSTANT

Vásárolt már valaki a Stillmasstól?

Olvastam valahol, hogy jók a termékeik, olcsóak, viszont nem a legjobb a kommunikáció a cégen belül.

2015. ápr. 10. 10:16
 17/18 anonim ***** válasza:

Én vásároltam a stillmasstól, több mindenkinek ajánlottam, ilyen probléma még nem tapasztaltunk.

Jól tetted, valószínű technikai hiba.

2015. ápr. 10. 13:12
 18/18 A kérdező kommentje:

Ma megjött minden, amit rendeltem.

A Stillmass fehérje is megjött.

Már le is teszteltem. Csokis teasüteményes ízű.

A BCAA Scitec aminosav valami isteni almás ízben.

Stillmasstól még kaptam 3 termékmintát is. Pofátlan voltam egy kicsit és rámenős és írtam, hogy 2 termékmintát szeretnék, erre kaptam 3-at.:) Érezni a fehérjén, hogy nincs agyon cukrozva és nincs tele mesterséges szarokkal.

2015. ápr. 10. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!