1/15 anonim válasza:
Tojás, húsok, túró. Ezek jó fehérjeforrások. Ezek közül a leggyorsabb felszívódású a tojásfehérje (sült vagy főtt, sosem nyersen!), leglassabb a túró. Utóbbi inkább esti kajálásra kellene lefekvés előtt valamennyivel.
2/15 anonim válasza:
Pont fordítva: a fehérjepor helyettesíti az ételt, ha valami miatt épp nem tudsz annyi fehérjét enni.
A fehérjeport nem kell helyettesíteni semmivel.
3/15 anonim válasza:
Gondolom látta egy étrendben, hogy fehérjepor van benne és helyette szeretne alternatívát. Én így értettem. De köszi a lepontozást gyerekek, talán kifejthetnétek, hogy mi rosszat írtam. Biztos nálam jobban értetek hozzá, ugye?
4/15 A kérdező kommentje:
2-es, tisztában vagyok a kiegészítő szó fogalmával :)
Egy minta étrendet szeretnék követni és abban reggelikor illetve edzés után van fehérje étrendkiegészítő.
2015. ápr. 5. 20:09
5/15 anonim válasza:
Ennyi. Akkor mégis én értettem jól.:)
6/15 anonim válasza:
Fehérje por azért van mert azt a mennyiséget ami benne található rögtön az edzés után nem tudod tiszta étellel bevinni.A fehérjepor kell mint étrend kiegészítő különösen reggel, edzés előtt s edzés után fél órán belül. Ezen felül csirkemell, hal túró leginkább éjszakára vagyis casein, tojásfehérje, de a fehérje por nem helyettesíthető max kiegészíti a fehérjeszükségletedet a főfehérje étkezések közt.
7/15 A kérdező kommentje:
120g rizs kb mennyibe kerül? :D
2015. ápr. 5. 20:18
8/15 anonim válasza:
200-300 ft 1 kg rizs, szóval elhanyagolható ára van. A fehérjeforrások a drágák, nem a ch!
9/15 anonim válasza:
#1Hülyeség.
A tojásban sok a zsír.
Szóval,30gramm fehérjében legyen 21gramm fehérje, ami 4-5 tojásnak felel meg...amiben 20-25gramm zsír van.
(És akkor gondolj az edzés utáni adagra...)
10/15 anonim válasza:
Tojásfehérjét írtam utána, ha nem tűnt volna fel kisgyerek.
Szóval anyukáddal kötözködj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!