Mi az a dupla progressziós módszer?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 4. 08:29
1/12 anonim válasza:
Ha nő a gyakorlat ideje és a használt súly nagysága.
2/12 A kérdező kommentje:
Érdemes így edzeni?
2015. ápr. 4. 09:09
3/12 anonim válasza:
Néha igen, nem árt variálni a módszereket.
4/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
Előző, attól még nem dupla ha vagy ez vagy az. Attól lesz dupla valami ha mindkettő érvényesül.
7/12 anonim válasza:
Hát akkor csak a megfogalmazásommal volt baj.
Amiket linkeltem abban is ez van hogy ha eléred pl a 4x8-at akkor emelsz 5%-kal a súlyon és 4x4 megy. Majd mindig emeled és ha megvan a 4x8 akkor újrakezded
8/12 anonim válasza:
Az is progresszió de nem dupla. Illetve adott pillanatban nem dupla csak hosszabb időtartamot véve. Amit én linkeltem ott egy sorozaton belül van dupla.
9/12 anonim válasza:
Ahogy elolvastam amit linkeltel ott az volt hogy ha egy sorozat eleri a 100 mp-et akkor emeled a sulyt.
Amit en linkeltem ott az volt hogy ha eleri a 4 sorozat a 4x8-at akkor emeled a súlyt.
Nekem ugyanannak tunik kb. De lehet csak rosszul értelmeztem valamit
10/12 anonim válasza:
Le tudnam írni érthetőbben, de holnap délutànig telón vagyok es utálok sokat pötyögni. Hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!