Leghatekonyabb modszer a felesleg eltavolitasara?
DIÉTA es edzes
Csak kardioval nem fog lejönni.
"Nem profi testepito szeretnek lenni"
De,sanszos hogy 2 honap alatt az keszel..
köszi a valaszokat.
ha esetleg nem lenne érthető a kerdes, 2 hónap áll rendelkezésemre hogy eltavolitsam a lehető legtöbb felesleget. az edzest hosszutavon, utana gondoltam.
diéta->szálkásító, kalória mínuszos étrend:
2 (esetleg 2,5)g/ttkg fehérje (de sztem 2 is bőven elég)
sovány húsok, (csirke, pulyka, marha), halak, zsírszegény túró, cottage chesee
2-3g/ttkg ch->elképzelhető, hogy 3-mal is tudsz fogyni, ha olyan az anyagcseréd, de nekem pl 2 alá kell mennem diétában, szóval ki kell próbálgatni
rizs, zab, köles, kuszkusz, teljes kiőrlésű tészta, krumpli, tk kenyér ->végszükség esetén
0,5g/ttkg zsír
lenmag, kókuszzsír, oliva, dió
edzés: rendes, súlyzós is kell heti 3, illetve mellette karidó jellegű is legalább kétszer, de rád van bízva, hogy mennyi fér bele
futás, emelkedőn erőltetett gyaloglás, taposógép, lépcsőzés, úszás, bicikli
2 hónap alatt az az ideális, ha 2 kg-t veszítesz, akkor az nagyrészt tud zsír lenni, de ez sem biztos, mivel a diéta elején kell a szervezetednek egy kis idő, hogy felfogja, hogy mi is történik. lehet ennél gyorsabb ütemű, de akkor már nagy esélyű az izmovesztés is. kb heti 0,3 kg a lélektani határ sztem. annál gyorsabban ne akarj fogyni. ha a 2 hónap elteltével is tudod folytatni az edzést, akkor mindenképpen jó lesz, még akkor is, ha esetleg kevesebbszer tudsz eljárni. a lényeg, hogy ne hagyd abba. a diétát pedig simán tudod csinálni bármikor, az nincs munkaidőhöz kötve, hiszen akkor is eszel, mikor dolgozol
hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!