Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Leghatekonyabb modszer a...

Leghatekonyabb modszer a felesleg eltavolitasara?

Figyelt kérdés
kb 10 kiló zsir van rajtam, es eleg nagy termetu vagyok. amolyan elhizott fajta:) egy honapja csinalok atmozgato edzest + aerob, de egyszeruen mentalisan idegesit a rajtam levo felesleg. az elkovetkezo 1-2 honapban nem kell dolgoznom, az lenne a kerdesem hogy akar izomvesztessel is, de hogyan tudnam a leghatekonyabban a legtobbet leadni? csak aerob, csak dieta? nyilvan nem profi testepito szeretnek lenni, csupan eletstilust, es egy jo alakot kivanok elerni a jövőben. köszönöm a segitséget!
2015. febr. 11. 00:19
 1/5 anonim ***** válasza:
kardio!!
2015. febr. 11. 00:27
 2/5 anonim ***** válasza:

DIÉTA es edzes

Csak kardioval nem fog lejönni.

"Nem profi testepito szeretnek lenni"

De,sanszos hogy 2 honap alatt az keszel..

2015. febr. 11. 00:49
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
Flabélosz öcsém, Flabélosz :'DDD
2015. febr. 11. 01:23
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi a valaszokat.

ha esetleg nem lenne érthető a kerdes, 2 hónap áll rendelkezésemre hogy eltavolitsam a lehető legtöbb felesleget. az edzest hosszutavon, utana gondoltam.

2015. febr. 11. 02:44
 5/5 anonim ***** válasza:

diéta->szálkásító, kalória mínuszos étrend:

2 (esetleg 2,5)g/ttkg fehérje (de sztem 2 is bőven elég)

sovány húsok, (csirke, pulyka, marha), halak, zsírszegény túró, cottage chesee

2-3g/ttkg ch->elképzelhető, hogy 3-mal is tudsz fogyni, ha olyan az anyagcseréd, de nekem pl 2 alá kell mennem diétában, szóval ki kell próbálgatni

rizs, zab, köles, kuszkusz, teljes kiőrlésű tészta, krumpli, tk kenyér ->végszükség esetén

0,5g/ttkg zsír

lenmag, kókuszzsír, oliva, dió

edzés: rendes, súlyzós is kell heti 3, illetve mellette karidó jellegű is legalább kétszer, de rád van bízva, hogy mennyi fér bele

futás, emelkedőn erőltetett gyaloglás, taposógép, lépcsőzés, úszás, bicikli

2 hónap alatt az az ideális, ha 2 kg-t veszítesz, akkor az nagyrészt tud zsír lenni, de ez sem biztos, mivel a diéta elején kell a szervezetednek egy kis idő, hogy felfogja, hogy mi is történik. lehet ennél gyorsabb ütemű, de akkor már nagy esélyű az izmovesztés is. kb heti 0,3 kg a lélektani határ sztem. annál gyorsabban ne akarj fogyni. ha a 2 hónap elteltével is tudod folytatni az edzést, akkor mindenképpen jó lesz, még akkor is, ha esetleg kevesebbszer tudsz eljárni. a lényeg, hogy ne hagyd abba. a diétát pedig simán tudod csinálni bármikor, az nincs munkaidőhöz kötve, hiszen akkor is eszel, mikor dolgozol

hajrá :)

2015. febr. 11. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!