Tömegelnék de egyszerűen nem akar rám jönni semmi suly/izom/felesleg. Miért?
Edzesterv-étrend megvan. Raadasul nem en allitottam össze.ha valakiben ketseg merülne fel hogy en rontottam el..
1 honapja csinalom. 57kgrol indultam 58.3 volt a max a mérleg 2 hét után de most megint 57.3-8 között mozog!??
Keress egy kalóriakalkulátort (pl a shop.builderen), és írd be a saját adataid (magasság testsúly stb) az kiadja hogy mennyi kalóriát kell bevigyél naponta súlyzós edzések mellett hogy gyarapodj.
És az étrendedben meg számold ki hogy mennyi van. A különbséget igyekezz telítetlen zsírokból fedezni (googlizz rá hogy melyek ezek)
Magasabb az alapanyagcseredhez es az edzeshez szukseges futoanyagszuksegleted, mint amennyit beviszel.
Ha meg fiatal is vagy, akkor meg plusz nehezebb hizni. Enni-enni-enni. A lenyeg, hogy havi 1 kg meglegyen.
Megírhatnád hogy most milyen arányban osztod el a szénhidrát-fehérje-zsír tápanyagokat és akkor tudunk mondani hogy miből kell több.
Nem kell nagyon átkalkulálni a dolgokat csak több szénhidrátot esetleg zsírt kell egyél. De az is elég lehet ha csak 3-400 kalóriával növeled a mostani étrendedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!