Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akin van egy kis felesleg, az ne is csajozzon mert csak bukik? (Akár képet is küldök. )
De tényleg.Szomorú hogy az ember minden megtesz,igényes ápolt,intelligens, de nem jó,mert van rajt mondjuk 5-8 kg felesleg.
És itt most nem a kövérek nevében beszélek nem +20-30kiló hájakról hanem épp csak annyiról hogy egy "normális" lánynak ne tetszen.Nem vagyok komplexusos,meg szűz meg semmi csak nyomaszt h így kivet szexuális szempontból a 17-22 lányok 90%-a,az alapján mert h van rajtam felesleg.
Nemtudom már mit gondoljak elszomoító dolog ez.Nem lehet mindenki tökéletes,miért várják el?
Néha kikészít a gondolat hogy most én kövér vagyok e vagy nem,szexuálisan vonzó vagy nem.
(Privátban küldehet képet és eldönthetitek mennyi az annyi)
21/f
Én a +20-30-as kategória vagyok, még is mindig simán megszereztem azt, akit akartam. Van önbizalmam és kész.
Küldj képet!
Nekem is küldhetsz,van olyan pasi akin nekem tetszik a kis mackós beütés
19/L
Muti, küldj képet, ha gondolod és értékellek őszintén.
22L
Én nem vagyok gazdag, nem járok Audival, nincs yachtom, de cserébe van 10-13 kg feleslegem... viszont semmi gondom nincs a csajozással. S itt nem a lepattanóra kell gondolni, mert, bizony, nekem a vékony csajok jönnek be. S nem vagyok hajlandó lemondani róluk.
Szóval uraim, inkább a stíluson kellene csiszolni egy kicsit, s úgy próbálkozni. Egyéniség, jellem, akarat, férfiasság. Ha ez meg van nyertél. Ha görcsösen nyomulsz, látják rajtad, s menekülnek tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!