Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akin van egy kis felesleg, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akin van egy kis felesleg, az ne is csajozzon mert csak bukik? (Akár képet is küldök. )

Figyelt kérdés

De tényleg.Szomorú hogy az ember minden megtesz,igényes ápolt,intelligens, de nem jó,mert van rajt mondjuk 5-8 kg felesleg.

És itt most nem a kövérek nevében beszélek nem +20-30kiló hájakról hanem épp csak annyiról hogy egy "normális" lánynak ne tetszen.Nem vagyok komplexusos,meg szűz meg semmi csak nyomaszt h így kivet szexuális szempontból a 17-22 lányok 90%-a,az alapján mert h van rajtam felesleg.

Nemtudom már mit gondoljak elszomoító dolog ez.Nem lehet mindenki tökéletes,miért várják el?

Néha kikészít a gondolat hogy most én kövér vagyok e vagy nem,szexuálisan vonzó vagy nem.

(Privátban küldehet képet és eldönthetitek mennyi az annyi)

21/f

2013. máj. 15. 22:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs a ducibb pasikkal. Lehet, hogy pont olyan lányokat fogtál ki akiknek nem jön be. Kapok egy képet? :)
2013. máj. 15. 22:11
 2/20 anonim ***** válasza:

Én a +20-30-as kategória vagyok, még is mindig simán megszereztem azt, akit akartam. Van önbizalmam és kész.

Küldj képet!

2013. máj. 15. 22:16
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is küldhetsz,van olyan pasi akin nekem tetszik a kis mackós beütés

19/L

2013. máj. 15. 22:17
 4/20 anonim ***** válasza:
Az én barátom pocakos, és hát... ő a barátom, ettől függetlenül. Küldj egy képet.
2013. máj. 15. 22:20
 5/20 anonim ***** válasza:

Muti, küldj képet, ha gondolod és értékellek őszintén.

22L

2013. máj. 15. 22:23
 6/20 anonim ***** válasza:
Imádom ha egy fiún van felesleg. Az én ízlésem olyan, hogy elítél mindenféle kis gizda gyereket, meg azokat a kockahasú fiúcskákat. Nekem azok nem tetszenek. Persze nem azt mondom hogy olyan túlsúlyosok jönnek be. Egyszerűen csak számomra egy pasi legyen magas, karra/vállra izmos, a többi felesleg meg csak vonz. :DDD
2013. máj. 15. 22:31
 7/20 anonim ***** válasza:
Elárulom hogy ez nem rajtad múlik kérdező , minden lánynak más jön be és helyenként más a divat (álltalában a lányok többsége a divatot követi...) ! Nekem elég atléta testem van , ami izom van rajtam az a hasamon van mind , az arcom és a hajam is jó szerintem mégse találtam olyan lányt akinek bejönne ez a testalkat. Ezen a környékenahol lakom inkább a pávák a nyerők , azaz izomhegy test V poló és kakastaréj ...xD Figy sztem csak rossz helyen vagy rossz időben , sokan szeretik a mackós testet higyj nekem !!!
2013. máj. 15. 22:42
 8/20 anonim ***** válasza:
Nyugi, tesó! Velem meg az a bajuk, hogy túl sovány vagyok. Hát bekaphatjátok, ha így nem vagyok jó nektel. -.-
2013. máj. 15. 23:06
 9/20 anonim ***** válasza:
Nekem pont a macis, pocakos fiúk jönnek be. Szóval vagy csak beképzeled hogy másokat ez zavar, vagy rossz lányokkal kezdtél. Egyébként én egyáltalán nem vagyok kövér, mielőtt azt gondolnád, hogy azért részesítem előnyben a túlsúlyt.
2013. máj. 16. 09:46
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok gazdag, nem járok Audival, nincs yachtom, de cserébe van 10-13 kg feleslegem... viszont semmi gondom nincs a csajozással. S itt nem a lepattanóra kell gondolni, mert, bizony, nekem a vékony csajok jönnek be. S nem vagyok hajlandó lemondani róluk.

Szóval uraim, inkább a stíluson kellene csiszolni egy kicsit, s úgy próbálkozni. Egyéniség, jellem, akarat, férfiasság. Ha ez meg van nyertél. Ha görcsösen nyomulsz, látják rajtad, s menekülnek tőled.

2013. máj. 17. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!