Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akin van egy kis felesleg, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akin van egy kis felesleg, az ne is csajozzon mert csak bukik? (Akár képet is küldök. )

Figyelt kérdés

De tényleg.Szomorú hogy az ember minden megtesz,igényes ápolt,intelligens, de nem jó,mert van rajt mondjuk 5-8 kg felesleg.

És itt most nem a kövérek nevében beszélek nem +20-30kiló hájakról hanem épp csak annyiról hogy egy "normális" lánynak ne tetszen.Nem vagyok komplexusos,meg szűz meg semmi csak nyomaszt h így kivet szexuális szempontból a 17-22 lányok 90%-a,az alapján mert h van rajtam felesleg.

Nemtudom már mit gondoljak elszomoító dolog ez.Nem lehet mindenki tökéletes,miért várják el?

Néha kikészít a gondolat hogy most én kövér vagyok e vagy nem,szexuálisan vonzó vagy nem.

(Privátban küldehet képet és eldönthetitek mennyi az annyi)

21/f

2013. máj. 15. 22:08
1 2
 11/20 Málna. válasza:

a stíluson és főképp a dumán múlik minden, nem azon a +5kilón!

van egy haverom akin van +20kg mégis kibeszéli a csajokat a bugyijukból...

küldj képet :)

2013. máj. 20. 12:25
 12/20 anonim válasza:
Nekem speciel jobban bejönnek azok a pasik, akiken van egy kis felesleg. Mondjuk 5 kb. :D Szerintem nagyon aranyos :) Amúgy a kiszemeltem is ilyen volt, de lefogyott. :) De lehet, hogy ez csak azért van, mert én sem vagyok egy modell alkat sajnos. :/ Rajtam is van kb. 6 kg felesleg, de ettől még ugyanúgy csininek és szexinek érzem magam. :D Amúgy meg ízlések és pofonok. :)
2013. máj. 22. 19:33
 13/20 anonim válasza:
+ 12-es voltam :) kérhetnék egy képet ?? :)
2013. máj. 22. 19:35
 14/20 anonim ***** válasza:
Küldesz képet? Akkor jobban tudok véleményt mondani :)
2013. máj. 23. 08:37
 15/20 anonim válasza:
Szia, ha gondolod küldhetnél képet!
2013. máj. 25. 13:52
 16/20 anonim ***** válasza:
az a plusz 5-8kg szerintem kell is.Ha eloszlik a testeden a "felesleg" akkor az nem para. jöhet a kép.:)
2013. máj. 25. 13:55
 17/20 anonim ***** válasza:
küld ide ,megnézném és elmondom a véleményem
2013. máj. 26. 15:27
 18/20 anonim ***** válasza:

Akik kaptak képet nem írnának ide pár sort, hogy mit tapasztaltak?

Csak mint kívülálló, kíváncsi volnék.

Mellesleg ne aggódj, mackós vagyok volt duci barátnőm, modell barátnőm (bizony, nem a külsőmért szeretett!), nem a külső a lényeg. Azt veszed észre először, de az nem minden.

Egy elég béna példa:

HUN - [link]

ENG - [link]

Lényeg, hogy add magad, mert ne a külsődbe, ne egy felvett maszkba szeressenek bele. Feltéve, ha nem egy éjszakást keresel, mert akkor add amit hallani akar, a külsőd egy pont után már akkor sem lesz lényeg és megkapod amit akarsz, de komoly kapcsolatnál meg add magad.

2013. jún. 4. 00:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Amúgy fogyni nem nehéz.Hidd el :).En 110 rol lementem 85re :)
2013. jún. 18. 21:27
 20/20 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztaltam, hogy ha kövér vagy, felejtsd el, hogy lesz csajod. Aztán szerencsére ez változott, de csak álmodozhatsz azokról a hosszú combú babaarcú bombázókról akik tetszenének. Mert bár jut, de közel sem olyan.

Vagy lefogysz és izmosodsz, vagy felejtős, a jó nő.

Van olyan haverom aki egyáltalán nem mondható jóképűnek, mert gyakorlatilag kigúvadó szemei vannak, fura szája, még gázabb fogai, de ki van gyúrva. Jobbnál jobb nőket visz ágyba.

És van ellenpélda is. Egyik haverom sok lány szerint, jóképű, és helyes, DE! És a bajuk az, hogy nem vékony.

Pedig kedvesnek tartják,, érdekesnek, és arcra jóképűnek, öltözködését tekintve is szokott tetszeni a nőknek, de a tudat hogy van hasa a srácnak.

Vagy a másik véglet, egyik kollégám. Pénze van bőven, mert elég jól megfizetik, anyagi gondjai nincsenek, de foghíjas az arc, előszeretettel növeszt dús szakállat, nem kövér de nem is izmos, inkább olyan furán kövér-sovány, az öltözködése is elég prosztó, de mivel menő kocsija van, egy pofás lakást tud fenntartani a város egy jobb helyén, nála is szinte sorban állnak a lányok az ajtó előtt.

2013. júl. 17. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!