1 hónap tömegnövelés után célszerű kipróbálnom a kreatin monohidrátot?
Mindenki össze-vissza beszél róla. Azt tudom, hogy működik, és hogy áttörés volt a táplálékkiegészítés terén, csak azt nem, hogy ez most kell-e nekem, vagy inkább majd később.
BioTech USA szakértői az oldalon azt mondták hogy rögtön a legelejétől szedhetem. Shop builderen leírták sokszor, hogy kezdőknek nincs értelme kreatint szedni, most pedig azt mondják (konkrétan rákérdeztem), hogy szedjem nyugodtan, sokat dobna.
Étrend grammra pontosan ki van számolva, nincs félre kajálás. Napi 8 étkezésem van.
Magas dózisú multivitamin, omega3, a multin felül még több C vitamin (összesen napi 3g körül) és kálcium-magnézium.
A fehérjém tartalmaz +10g BCAA-at adagonként, edzés után mellé megy 40g CarboX +500mg C vitamin (ezt nem tudom megmagyarázni miért, jobban érzem magam tőle :D).
Szóval az alapok szerintem megvannak, ízületvédőt szüneteltetem most 1 hónapig (eddig szedtem 3 hónapon keresztül). Egyébként tényleg brutálisan gyorsan fejlődök most. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!