A fehérjeport meg kell melegíteni mikróba, vagy simán belerakom vízbe és iszom?
Figyelt kérdés
hidegen?2015. ápr. 3. 18:38
1/7 anonim válasza:
A fehérjét a hő tönkreteszi. És most nem csak a tejsavóról beszélek, ez egy elég alap dolog, biztos tanultad.
2/7 anonim válasza:
Az első egy nagyon szellemes troll.
Manapság már turmixolni sem kell, csak összerázod a kulacsban és kész.
3/7 anonim válasza:
A fehérjék hő hatására elveszítik a formájukat, kicsapódnak. Miért vagyok troll, felvilágosítanál?
4/7 anonim válasza:
Miért lett törölve a kommentem? Nem írtam durvát. Nem teszi tönkre, mivel csak fehérje szerkezete változik, de az aminosavak nem sérülnek. Pont hogy hőkezelve szívódnak jobban fel a fehérjék. Pl a hús vagy tojás is. a tojás nyersen alig szívódik fel, muszáj denaturálódni. Szóval nincs igazad első!
6/7 anonim válasza:
Ja, mivel töröltèk az első kommentem így én is leírom: nem kell melegíteni.
7/7 anonim válasza:
A dobozon/zacskón lévő címkét azt nem az idiótának rakják fel. Szóval le van írva hogyan fogyaszd. Ha nem tudsz angolul akkor általában a forgalmazó ragaszt rá egy magyar leírást. Gondolom még papírról tudsz olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!