Salyát testsúlyos edzés kérdések?
Figyelt kérdés
Elsonek leirom adataimat
fiu,13éves,45 kg,157 cm magas
Salyat testulyos edzest akarom elkezdeni itthon.Azt jvasoltak nekem hogy meg sulyokkal ne kedjem csak majd kesobb.Na szoval azok a kerdesek ha ilyen pl.fekvotamasz,meg felules,huzodkodas megeri elkezdeni?Meg azt hallotam hogy ha sullyal edzek akkor meg fogok allni a novekedesben vagy mi?Es salyat testullyal nem lesz semmi?Valaszokat ellorre is koszonom : D
2015. márc. 31. 18:24
1/3 A kérdező kommentje:
jah es ha most elkezdem es mindennap fekvotamasz meg minden akkor mennyi ido mig lani lehetlesz valami nemtom valami valtozast.Amuy meg annyi hogy mar most is atlagnal jobb a izmaim kockak a hasamon halvanyosan latszodnak ha kozelrol nezve rendesen a korvonala is latszodik szoval sportos vagyok mar 8 eves koromtol focizok : D
2015. márc. 31. 18:28
2/3 anonim válasza:
Keress rá a fegyencedzés című könyvre, töltsd le, olvasd el és alkalmazd! De egy nyelvtankönyvet is olvasgass és most nem rosszindulatból írtam, csak jó tanács.:)
3/3 anonim válasza:
mozogj sokat, erősödj! felülést gondolom úgyis kell a suliban is, nem lesz attól semmi bajod. 13 évesen direkt jó, ha ilyeneket sportolsz, de a súlyzózással tényleg ráérsz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!