Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem néznének hülyének hogy,...

Nem néznének hülyének hogy, én 14évesen mennék a cutler goldba?

Figyelt kérdés
Itthon már 5. hónapja edzek keményen heti 3x van étrendem is (tömegnövelő most áprilistól szálkásítok) jött fel 6kg (kevés zsírral). Na az a helyzet hogy, át akarok már térni rendes teremre mert ott gondolom más a körülmény jobb az edzéshangulat és azt gondoltam hogy a cutler goldba nincs is olyan messze. Csak ott elég sok a profi (nem szó szerint mivel ahhoz kell kártya is) és nem is tudom hogy nem lenne nekem még égő oda menni vagy még ott is vannak azért "kezdők"? Vagy vagy vannak egyáltalán a korosztályomba (egyszer sem voltam még kondiba)? Amúgy sokat tudok már a testépítésről mert nagyon sokat olvastam róla kiolvastam kb. már pl. az összes cikket a shopbuilder-en :D (persze a sárga kapszulát is (mert az mindennek az alapja ami benne van)) Na vissza a kérdés témájára igazából meguntam már egy kicsit az itthoni egyedüllétet amikor edzek a haverjaim puhányak mert kockák stb. És szeretnék már valami közösséget vagy felőlem egy normális edzőtársat nem egy idiótát aki csak arra megy hogy, szétb*ssza az ízületét a nagy súlyokkal... Na és egyébként ezt az egészet én szeretem ezt az afféle testépítést mert mindig van egy kitűzött cél benne van egy rendszeresség és imádom amikor pl. végzek a vért izzadó edzéssel és lenyomom a turmixot ezt nagyon szeretem. Na már megint eltértem a kérdésről. :DD Szóval nem lenne furcsa az embereknek hogyha oda járnék? Vannak a korosztályomban ott? Normálisak/jó fejek az emberek? (bocsánat tudom hogyha hosszúra sikeredett ez a kérdés :) )

2015. márc. 29. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Elég könnyű ott kilógni a sorból, és éppen ezért nem is kell vele nagyon törődni. Én ugyan kb. egy kezemen meg tudnám számolni, hány korodbelivel találkoztam a konditermekben az éveim során, ez viszont nem jelenti azt, hogy neked nem ott a helyed. Bár én a Cutler goldot otthagytam 2 hónap után, mert annyira, de annyira sokan járnak oda és emiatt a nap szinte teljes terjedelmében tömve van így pedig nem éri meg.

Az pedig hogy jó fejek lennének.. Ez relatív. Az én tapasztalatom az, hogy ott nem nagyon beszélgetnek egymással az idegenek. Talán pont amiatt, mert annyian vannak, mint az Oroszok és így nem tud kialakulni egy igazi klub kör, mint mondjuk egy kisebb teremben. Ettől persze te lehet másként fogod tapasztalni. Mindenesetre szerintem ne keress kifogásokat, menj csak le, vegyél egy napijegyet és próbáld ki. Ha nem tetszik nézz meg egy második, harmadik helyet aztán az egyik csak megfog. Mindig lehet találni okokat, hogy miért ne, de ezekkel nem kell foglalkozni.

2015. márc. 29. 21:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a választ :) Csak még életemben egyszer sem voltam kondiba és ez az álmom hogy csináljam rendesen nem csak otthon két súlyzóval. De mindenesetre akkor majd szakítok rá edzésnapot. :)
2015. márc. 29. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindenképpen próbáld ki, azzal nem vesztes semmit. Kérdezted, hogy jófejek-e, ez tényleg relatív. Viszont ha kérdezel tőlük valamit szerintem a nagy többség szívesen segít. Az ott dolgozók biztos jófejek.

Am. az oda járók tényleg lesz*rják, hogy rajtuk ki van, csak végzik a dolgukat. Másokba nem kötnek bele, abszolút semlegesek.

2015. márc. 30. 17:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. márc. 31. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!