Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon hülyének néznének ha a...

Nagyon hülyének néznének ha a fiamnak a Lenin nevet adnám?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett a hangzása és olyan jó kimondani. Hülyeség?
2015. márc. 9. 13:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem asszociálnék, akkor tényleg jó a hangzása, DE...:)
2015. márc. 9. 13:53
 2/17 anonim ***** válasza:
71%
Nem mindegy ki mit gondol? De én soha nem adnék ilyen nevet a gyerekemnek!
2015. márc. 9. 13:55
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

amikor én már kétségbeestem a nevekkel, én ilyenekkl csak poénkodtam

német az apja, Németországhoz passzolna is névnek az Adolf :D

de már elfelejtettem a felét

a Rómeó nagyon tetszik sajnálo a megkülönböztetést ami ezel jár, így nem így hívják, de hangzásra nagyon menne a vez.névhez pedig

2015. márc. 9. 13:57
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

30 feletti korosztály összes tagja tágra nyílt szemekkel fog reagálni minimum.

Ha azt akarod h az ország minimum fele ki legyen rajta akadva, akkor hajrá!

Talán 14 éven aluliaknak nem mond semmit, de gimiben legkésőbb ki fogják pczni az osztálytársai. El nem tudom képzelni,h ne szerepeljen majd a tananyagban.

2015. márc. 9. 14:06
 5/17 anonim ***** válasza:
36%

Gondolod, hogy ilyen néven anyakönyvezik?

Inkább próbáljad meg a Dzsugasvili nevet,sikeresebb ember volt, ráadásul "acélos"! (Oroszul: sztálin)

2015. márc. 9. 14:25
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
gáz...ne tedd tönkre szegényt :(
2015. márc. 9. 14:29
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én anno egy napig röhögtem, amikor valaki bedobta, hogy nevezzük Cicerónak a gyereket. Mondjuk azóta is kitör belőlem a röhögés, ha találkozom az ötletgazdával. A Leninnel az a baj, hogy azon még nevetni sem tudok :/
2015. márc. 9. 15:37
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, hogy tényleg jól hangzik, de hát ugye mindenki tudja, ki volt Lenin... Nem csak a harminc felettiek, igaz, hogy nekik még vannak emlékeik a rendszerváltás előtti időkből, de nekem, harminc alattinak sem ismeretlen ez a név, elvégre vannak szüleim, nagyszüleim, akik elég sokat sztorizgattak az ő fiatalkorukról, pl. hogy mennyire utálták, hogy az egyetemen kötelező volt marxizmus-leninizmust tanulni mindenkinek. És ez csak egyetlen példa, de még számtalan ilyet hallottam.

Ráadásul ha azt hallom, hogy Lenin, kapásból beugrik ennek a számnak a klipje, amin sz*rrá röhögöm magam minden alkalommal: https://www.youtube.com/watch?v=qJuvBt5swBA :DDDD

Mellesleg biztos, hogy nem engedélyezné az MTA a Lenin utónevet, pont a negatív asszociáció miatt.

2015. márc. 9. 17:12
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
az nem vezetéknév? Nem Vladimir volt a keresztneve?
2015. márc. 9. 17:21
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
De :)
2015. márc. 9. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!