Lehet hülyének néztek a kérdésemmel de szerintetek mi lehet? Lent.
Figyelt kérdés
Mikor van álltalában az elötej, mert tegnap este már feküdtem és olvasgattam itt gyk-n a telomrol aztán a polom "vizes lett" de csak pici "folt volt" ? Ja és a egyik mellemnél volt csak. Vagy mi lehetet mert fogalmam sincs?
Köszönöm válaszokat :)
2 nap mulva 26 hkm
2012. febr. 21. 08:23
1/5 anonim válasza:
Azt hogy mikortól lehet előtej nemtudom,de az első terhességem alatt kb.a 30.hét körül volt,a doki szerint ez normális....a második terhességemnél már
nem volt ilyesmi...:))
2/5 A kérdező kommentje:
Ez nekem is az elsö terhességem és azért kérdeztem meg mert "ti" jobban tudjátok mint én. Dokihoz meg 5.én kell mennem és csak hétfönként van.
2012. febr. 21. 08:40
3/5 anonim válasza:
nekem is elég korán volt és mindig több, ismertem olyan nöt akinek rendesen folyott terhesség alatt.
nekem mondjuk szülés után semm nem volt, egyszerüen még cseppek sem jöttek.
4/5 anonim válasza:
Szia! Lehet előtej, kisfiam 2010.10.10-i és nekem júliusban már volt előtejem. (Nem tudom pontosan hány hetes voltam, csak akkor nyaraltunk). Szintén az egyik mellnél jelentkezett először, utána volt olyan hét amikor semmi sem volt. A mai napig tudok szoptatni. (Tavasszal próbálunk leszokni róla :) )
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2012. febr. 21. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!