Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet hülyének néztek a...

Lehet hülyének néztek a kérdésemmel de szerintetek mi lehet? Lent.

Figyelt kérdés

Mikor van álltalában az elötej, mert tegnap este már feküdtem és olvasgattam itt gyk-n a telomrol aztán a polom "vizes lett" de csak pici "folt volt" ? Ja és a egyik mellemnél volt csak. Vagy mi lehetet mert fogalmam sincs?

Köszönöm válaszokat :)

2 nap mulva 26 hkm

2012. febr. 21. 08:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Azt hogy mikortól lehet előtej nemtudom,de az első terhességem alatt kb.a 30.hét körül volt,a doki szerint ez normális....a második terhességemnél már

nem volt ilyesmi...:))

2012. febr. 21. 08:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez nekem is az elsö terhességem és azért kérdeztem meg mert "ti" jobban tudjátok mint én. Dokihoz meg 5.én kell mennem és csak hétfönként van.
2012. febr. 21. 08:40
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem is elég korán volt és mindig több, ismertem olyan nöt akinek rendesen folyott terhesség alatt.

nekem mondjuk szülés után semm nem volt, egyszerüen még cseppek sem jöttek.

2012. febr. 21. 08:42
 4/5 anonim válasza:
Szia! Lehet előtej, kisfiam 2010.10.10-i és nekem júliusban már volt előtejem. (Nem tudom pontosan hány hetes voltam, csak akkor nyaraltunk). Szintén az egyik mellnél jelentkezett először, utána volt olyan hét amikor semmi sem volt. A mai napig tudok szoptatni. (Tavasszal próbálunk leszokni róla :) )
2012. febr. 21. 08:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2012. febr. 21. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!