Hol lehetne kapni csapra szerelhető orrszívót? Mindenhol hülyének néznek.
Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 14:26
1/9 anonim válasza:
és az hogy néz ki? nekem is fura hogy mit csinál a cspa vele? mert hogy a porszívó szív de a csapból víz jön.
2/9 anonim válasza:
Én debreceni vagyok, itt lehet kapni. Van egy üvegfúvómester, Ortutay, ő csinálja. Megpróbálom megnézni, hogy neten lehet-e venni.
3/9 anonim válasza:
"Csapra szerelhető orrszívó
Itt a szívóhatást a vízcsapból kifolyó víz által keltett légáramlás biztosítja. Előnye hogy alaposan tudunk vele orrot tisztítani, szívóereje szabályozható a vízcsap megnyitásával. Üvegből készül, így vigyázni kell a használatakor.
Az olivás kialakítású orrszívó véget válasszuk, mert az kevésbé sérülékeny így a tiltakozó gyermek orrát sem sérthetjük meg vele. Nagyon könnyű tisztán tartani, a hangja nem zavarja a gyermeket. Hátránya a helyhez kötöttség és az, hogy nem igazán víztakarékos eszköz."
4/9 anonim válasza:
Hú én nem tudom elképzelni, hogy a fürdőben a csap mellett hogyan fognám le a gyereket :) Mindig tanul az ember most legalább tudom, hogy ilyen is van (bár lövésem sincs hogyan nézhet ki :))
7/9 anonim válasza:
Üzletük is van és rendelni is lehet elvileg.
utolsó voltam
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm köszönöm KÖSZÖNÖÖÖMMMM!!!! :D
2012. jan. 31. 19:27
9/9 anonim válasza:
nekünk is ilyen van. Nem kell lefogni a gyereket egyáltalán. Ha még kicsi ölbe veszed, ha nagyobb megáll a csap mellett. Egyáltalán nem hangos nem félnek tőle a gyerekek. A kórházak is ezt használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!