Nagyon hülyének néznének, ha megváltoztatnám (családi okok miatt) a vezetéknevem Stifler -ré?
Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 17:20
2/14 anonim válasza:
Az attól függ, hogy eddig mi volt.
3/14 anonim válasza:
A jelenlegi monogramod nem P.I., ugye? :D
4/14 anonim válasza:
Attól még nem leszel olyan, mint Stifler.
5/14 anonim válasza:
Engem érdekelne, hogy mi olyan családi ok lehet, ami miatt pont Stifler-re kell változtatni a neved. Nem Szabóra, Kissre stb, hanem pont erre.
6/14 anonim válasza:
Eléggé, de erre úgysem kerülne sor, mert vannak rá bizonyos szabályok, hogy mire változtathatod meg a neved. Erre nem.
7/14 A kérdező kommentje:
#3-as: Nem, a jelenlegi nem P.L/P.I (nem tudom hogy L ill. I betűt írtál-e)
A jelenlegi H.G. Miért kérdezted?
2015. jan. 7. 19:57
8/14 anonim válasza:
Csak, mert ismerek egy PT (i)-t, aki Stiflernek hivatja magát. Szóval őt úgy "kell" szólítani. Elég ciki. :(
9/14 anonim válasza:
Hát én sztifler mamáját mindig is meg akartam húzni.
Egyébként annak néznélek.
10/14 anonim válasza:
Az, hogy mások hülyének néznének-e -az egy dolog.
Fontosabb, hogy Te néznéd saját magadat hülyének, csak teljen el 5-10-15 év.
No meg, majd a gyerekeid!!!!
Engem nem a monogram érdekelne, hanem az életkorod.
Szurkolok, h. ezt az ötletet "kinődd"!
(15 éve még nekem is Stifler volt a kedvenc alakom a filmben. Aztán megváltozott...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!