Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vannak veszélyei kondizásnál...

Vannak veszélyei kondizásnál a vékony ereknek?

Figyelt kérdés

Szeretnék intenzív erősítő tréninget kezdeni. 45 éves vagyok.

Néha nehezen vesznek vért tőlem és azt hallottam valahol, ennek lehetnek veszélyei, mert esetleg vékonyak ez ereim, ami komoly veszélyt jelenthet.

Valaki hallot még ilyesmirőL,

2015. márc. 28. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy lenne. A rendszeres mozgás csak javítja az izmok vérellátását, erősödik a szíved is.
2015. márc. 28. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem értem mire gondolsz. Az erei mindenkinek olyanok amilyenek... ez alkati kérdés, hogy mekkora az átmérője. Illetve.. a vérvétel sokszor azért megy nehezen mert a kevés folyadékfogyasztás miatt összeszűkülnek. Ekkor nyugodtan kondizhatsz.

Másik lehetőség, hogy az érfalaid gyengébbek, könnyebben bevérzel. Általában magas vérnyomás vagy gyógyszerek miatt fordulhat elő. Ilyenkor a túlzott intenzitás nem hiszem hogy javasolható.

Jelenleg vérhigító szedése mellett -igaz, csak úgy csajosan- kondizok.

Ha pontosan tudod mi is a gond akkor szerintem a megfejtés is rögtön meglesz rá. :)

2015. márc. 28. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Orvossal is egyeztess erről azért.
2015. márc. 29. 11:02
 4/4 anonim válasza:
Nem nincsen én tudom.
2015. máj. 6. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!