Mi van akkor ha a tervezett heti fogyás több mint 1 kg?
Figyelt kérdés
1 hónapja diétázom 85kg ról, 290g szénhidrátról indultam lefele, első héten 2 liter víz le is ment rólam, továbbá 3 hétig szépen ment lefele heti 0.7kg , minden héten csökkentettem a ch-t kb 30 g al, ezen a héten 200g ot ettem végig és hirtelen a súlyom most leugrot 80 ról 78 ra. Nagyon megijedtem pici erőt is vesztettem ahogy tellik az idő gondolom ez normális csak megijesztett a mérleg , 240g fehérjét 200g ch-t és 35g omega3-6 halolaj, vitaminok, ásványi anyagok mennek. 4 napja hagytam abba a napi 5 g kreatint fél év után. Szerintetek érdemes lenne visszatöltenem a ch-t egy napon majd felemelni az adagot 230g ra? Köszönöm a válaszokat előre is.2015. márc. 24. 14:15
1/3 anonim válasza:
A fogyás nem feltétlenül egyenletes. Néha nem árt egy kis ch töltés, de utána nem kell felemelned nagyobb értékre, csak akkor ha továbbra is gyors lenne a fogyás üteme.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. A töltés mondjuk legyen annyi mint amiről indultam? ^^
2015. márc. 24. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!