Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha feherje port iszok edzes...

Ha feherje port iszok edzes utan es babat tervezek, a proteintol nem lehet baja a magzatnak, ha esetleg sikerul ugye?

Figyelt kérdés
Elvileg ez is csak feherje, ami a kajaban is van, akkor nem lehet gond nem? Nem akarom abba hagyni az edzest, amig nem sikerul a baba, mert lehet akar evek is.
2015. márc. 24. 13:28
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
26/L
2015. márc. 24. 13:28
 2/21 anonim ***** válasza:
69%
Nem lesz gond. Ez is csak kaja, nem hormonkészítmény.
2015. márc. 24. 13:44
 3/21 A kérdező kommentje:
koszi :)
2015. márc. 24. 13:47
 4/21 anonim ***** válasza:
46%

'csak fehérje' ?

Összetevőket bármikor elolvashatod, hogy csak micsoda. És a különböző fehérjék hatásainak is utána lehet nézni. Sőt, még ajánlott is.

2015. márc. 24. 14:43
 5/21 anonim ***** válasza:

Biztos le fogtok hurrogni, de én nem merném. Miután kiderült a terhesség biztosan nem. Olyan okosan van kitalálva a magzat fejlődése, hogy abban a pár hétben amíg nem derül fény a terhességre, addig nem eshet baja, ehet vagy ihat bármit az anyuka, de a pozitív teszt után én nem fogyasztanám semmiképp. Inkább étel formájában vinném be a szükséges mennyiséget. Azért mert nem tudom, hogy nagyon gyors felszívódású , nagy adagban történő fogyasztása milyen hatással van egy ilyen icipici , sérülékeny szervezetre. (konkrétan a magzat veséjére)

Jobb a békesség. Ilyenkor a baba a legfontosabb nem a strandforma. Nagyon sok természetes dolgot, pl. bizonyos gyógyteákat sem lehet a terhesség alatt fogyasztani.

Plussz várandósság alatt amúgy se az izomtömeg fejlesztése a cél, valószínűleg (sőt biztosan )az edzések intenzitásából is vissza kell majd venni.

2015. márc. 24. 16:20
 6/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem attól lesz izomtömeged hogy iszol néha proteint. Baromság. Az egész napi össz kajabevitel számít nem egy tápkieg. Nincs gond a proteinnel nem kell paráztatni fölöslegesen. Ja és én élelmiszermérnök vagyok, tudom miről beszélek.
2015. márc. 24. 16:33
 7/21 anonim ***** válasza:
73%
Ja és sokféle protein van, nem csak tejsavó. Pl a kazein az lassú vagy vannak kevertek is.
2015. márc. 24. 16:35
 8/21 anonim ***** válasza:
65%

ISTENEEEM már ilyet is kitalál a hétköznapi ember ??? :DDD BESÍROK a röhögéstöl.

Kérdésedre válaszolva: Hogyha ilyen tápanyagot nem ettél volna egész életedben akkor még nem is élnél. -.- Még mozogni se tudnál. Mert ez egy ********* fehérjeeee (por állagában némelyik ízesítve) !! (Idegen szóval: PROTEIN) Szóval szerinted lessz baj? ---> NEM!

2015. márc. 24. 16:47
 9/21 anonim ***** válasza:

Nem írtam, hogy attól lesz izomtömeg, ha néha lecsúszik egy turmix .Nyilván nem.:)

Csak terhesség alatt én feleslegesnek tartom. De ha néha esetleg innék is, akkor is jól megnézném melyiket. Az a baj,hogy nayon sokban vannak olyan anyagok, amit kismamáknaknem ajánlanak. Konkrétan a mesterséges édesítők: aszpartám,szacharin , stb.( Sőt az enyémben plussz kreatin is van.)

Én nem akarom paráztatni a kérdezőt, nem vagyok élelmiszermérnök, de voltam már terhes :) Ha nem vagy 1000% biztos abban, hogy mit iszol,akkor inkább ne.

2015. márc. 24. 17:02
 10/21 anonim ***** válasza:
8-as,ez nem ilyen egyszerű azért....
2015. márc. 24. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!