Ha feherje port iszok edzes utan es babat tervezek, a proteintol nem lehet baja a magzatnak, ha esetleg sikerul ugye?
'csak fehérje' ?
Összetevőket bármikor elolvashatod, hogy csak micsoda. És a különböző fehérjék hatásainak is utána lehet nézni. Sőt, még ajánlott is.
Biztos le fogtok hurrogni, de én nem merném. Miután kiderült a terhesség biztosan nem. Olyan okosan van kitalálva a magzat fejlődése, hogy abban a pár hétben amíg nem derül fény a terhességre, addig nem eshet baja, ehet vagy ihat bármit az anyuka, de a pozitív teszt után én nem fogyasztanám semmiképp. Inkább étel formájában vinném be a szükséges mennyiséget. Azért mert nem tudom, hogy nagyon gyors felszívódású , nagy adagban történő fogyasztása milyen hatással van egy ilyen icipici , sérülékeny szervezetre. (konkrétan a magzat veséjére)
Jobb a békesség. Ilyenkor a baba a legfontosabb nem a strandforma. Nagyon sok természetes dolgot, pl. bizonyos gyógyteákat sem lehet a terhesség alatt fogyasztani.
Plussz várandósság alatt amúgy se az izomtömeg fejlesztése a cél, valószínűleg (sőt biztosan )az edzések intenzitásából is vissza kell majd venni.
ISTENEEEM már ilyet is kitalál a hétköznapi ember ??? :DDD BESÍROK a röhögéstöl.
Kérdésedre válaszolva: Hogyha ilyen tápanyagot nem ettél volna egész életedben akkor még nem is élnél. -.- Még mozogni se tudnál. Mert ez egy ********* fehérjeeee (por állagában némelyik ízesítve) !! (Idegen szóval: PROTEIN) Szóval szerinted lessz baj? ---> NEM!
Nem írtam, hogy attól lesz izomtömeg, ha néha lecsúszik egy turmix .Nyilván nem.:)
Csak terhesség alatt én feleslegesnek tartom. De ha néha esetleg innék is, akkor is jól megnézném melyiket. Az a baj,hogy nayon sokban vannak olyan anyagok, amit kismamáknaknem ajánlanak. Konkrétan a mesterséges édesítők: aszpartám,szacharin , stb.( Sőt az enyémben plussz kreatin is van.)
Én nem akarom paráztatni a kérdezőt, nem vagyok élelmiszermérnök, de voltam már terhes :) Ha nem vagy 1000% biztos abban, hogy mit iszol,akkor inkább ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!