Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egerben hol van jó konditerem,...

Egerben hol van jó konditerem, ajánlanátok egyet? és ha igen mennyibe kerül oda a napijegy? Jó lenne, ha minnél korábbi nyitású lenne!

Figyelt kérdés

2015. márc. 23. 20:24
 1/1 anonim válasza:
Szia! Nem tudom aktuális e még a kérdésed, de én a Plaza Fitness-t tudom neked ajánlani. Ha jól tudom reggel 6-kor nyit, az ár pedig 800 Ft körül van kardioval együtt, de van olyan jegy is ami kardio nélküli, ez értelemszerűen olcsóbb. Én szeretem, mindenki segítőkész. Nemrég kezdtem el járni, igaz én túlsúly miatt. Féltem, hogy majd kinevetnek, de mindenki segít és jó tanácsokat ad. Ettől a héttől szerdán és pénteken megyek majd reggel 6-tól, hogy a délutánom már szabad legyen, illetve idén érettségizek, és muszáj a délutánjaimat erre szentelnem. Remélem segítettem:) 18/L
2016. jan. 4. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!