Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ma láttam ezt a cikket....

Ma láttam ezt a cikket. Vélemények?

Figyelt kérdés
[link]

#hvg #ezmiaszr
2015. márc. 23. 15:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Utolsó:

ugye nem gondolod komolyan hogy ilyesmit nem vizsgálnak meg...

Ez ilyen nagyon okosat akarok mondani, de nem sikerült dolog volt.

2015. márc. 24. 15:47
 12/18 anonim ***** válasza:

Puszi! :)

Viccnek szántam :)

2015. márc. 24. 16:02
 13/18 A kérdező kommentje:

Gondolom ez mennyire vicc:

"Egyébként ez is tipikus esete annak, amikor megoldunk egy problémát, és ezzel okozunk egy még nagyobbat. Jó, hogy ez a módszer nagy dózisban alkalmazva hatásos lehet pl. izomsorvadás esetén, de a járulékos hatásokkal nem számol. További kutatási javaslatom lenne a témához, hogy egy ilyen kúra után a páciensek hány százaléka, mennyi időn belül kerül fel a májtranszplantációs várólistára, hogy csak az alkoholizmus egy következményéről beszéljek. Mert ez a kezelés hosszútávon valószínűleg ezzel jár... "

Utólag a bizonyítványt. Puszi

2015. márc. 24. 16:15
 14/18 anonim ***** válasza:

Ahogy gondolod. Amúgy tényleg nem hiszem, hogy ezzel foglalkoztak volna, bár nincs időm visszakeresni a kutatást, meg annyira nem is izgat a téma.

Egyébként se értem, hogy miért a bulvársajtóból akarsz tájékozódni, semmi értelme azon felhúzni magad, hogy butaságokat irogatnak össze- vissza. Ez van. Nem a tudományos korrektségről szól, hanem az eladott példányszámról, és a reklámbevételekről. Azért írnak ilyen cikkeket az újságírók,mert szégyen, nem szégyen, erre van igény. Az olvasók 99,5%-a leszarja, hogy van-e forrásmegjelölés, és azt is, hogy tudományosan mennyire megalapozottak ezek az írrások. Amaradék fél tized százalék,meg szaklapokat olvas,és leszarja amit a bulvár irogat. Nem aztmondom, hogy ez így jó, de nem tudok vele mit csinálni.

2015. márc. 24. 16:36
 15/18 A kérdező kommentje:

Szóval írsz egy baromságot, és utána még belém is kötsz.

Neked vannak barátaid, vagy csak elviselnek az emberek körülötted?

húzzál már aludni. köszi

2015. márc. 24. 17:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Én nem kötöttem beléd, és nem én személyeskedek most se!
2015. márc. 24. 17:55
 17/18 A kérdező kommentje:

Csak hogy a fogalmakkal legyünk már tisztában:

az ha azt írom hogy a***d egy k*** az személyeskedés. Ez nem az volt. Rámutattam hogy ökörséget írtál, utána meg ideokádsz egy ilyet:

"Egyébként se értem, hogy miért a bulvársajtóból akarsz tájékozódni, semmi értelme azon felhúzni magad, hogy butaságokat irogatnak össze- vissza. Ez van. Nem a tudományos korrektségről szól, hanem az eladott példányszámról, és a reklámbevételekről. Azért írnak ilyen cikkeket az újságírók,mert szégyen, nem szégyen, erre van igény. Az olvasók 99,5%-a leszarja, hogy van-e forrásmegjelölés, és azt is, hogy tudományosan mennyire megalapozottak ezek az írrások. Amaradék fél tized százalék,meg szaklapokat olvas,és leszarja amit a bulvár irogat. Nem aztmondom, hogy ez így jó, de nem tudok vele mit csinálni."

Ha nem lennék ilyen fáradt még módszeresen el is magyaráznám hogy miért vagy ekkora ostoba tulok, hátha te is megérted akkor. De inkább kihagyom, így is több figyelmet szenteltem rád, mintsem érdemelnéd.

F**szságot írtál? Igen. Akkor meg minek áll feljebb? Fájdalmas látni hogy ilyenek szavazópolgárok lehetnek, meg egyáltalán. Ennyi intelligenciát egy értelmesebb egysejtűből ki lehet préselni.

Tudom hogy még valami hasonló kaliberű ökörséget ide fogsz megint okádni, de inkább meg se merem nézni.

csá

2015. márc. 24. 18:14
 18/18 anonim ***** válasza:

A kommentjeid téged minősítenek nem engem!

ÉN tisztában vagyok a fogalmak jelentésével...

Puszi

2015. márc. 24. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!