Kinevetnétek egy kövér lányt, aki azért jár edzőterembe hogy a futópadon gyalogoljon?
Nem szólok be neki ha nem lazsál,telefonálgat,nevetgél,szórakozik.
Ha látni rajta hogy akarja és csinálja,akkor tálán még meg is dicsérem..
Én nem nevetném ki, viszont ha szükségem lenne a gépre, akkor azt közölném vele, hoyg tudja, másnak is kellene.
Ha nem kell a gép nekem, akkor maximum segítség miatt szólnék neki, hogy neki jobb legyen, javasolnék pár dolgot, mert a gyaloglás önmagában nem olyan hasznos szerintem.
De egyáltalán nem nevetséges, elmegy a terembe, még ha csak a futópadig is, de ott van és mozog. Nevetséges az amikor a tv előtt tesped valaki és chipset zabál.
Az egy dolog hogy most kövér, de nyilván neki sem jó, ezért akar ezen változtatni, és kinek van joga elvenni a lelkesedését? Senkinek sincs.
Mondjuk én 24 vagyok és vékony, sportos, de gyalogolni nem szoktam se terembe so otthoni futógépen. A szabadban jobb. Na meg a súlyzós edzések teszenk hozzá a jó alakhoz, nem a sok séta. Persze azért az se rossz, de önmagában kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!