1/11 anonim válasza:
Full zsíros nem ajánlanám meg szerintem jobban kijönnél a csirkéből (anyagilag).
2/11 anonim válasza:
Persze. Jó a kicsit zsírosabb hús is, max ha így zsírosodsz, mert nagyobb lesz a kalória plusz, akkor veszel el a ch-ból.
3/11 anonim válasza:
de hogyha nincs csirke jobb mint a semmi :)
4/11 anonim válasza:
Kinek mi válik be, alkatfüggő. Mutatok neked olyan embert aki iyeneket eszik, meg péksütit, pizzát és olyan formában van, hogy csak le kellene kenni barnítóval és mehetne versenyre. Nulla zsír van rajta.
6/11 anonim válasza:
Oké hát gondolom, hogy alkatfüggő :)
7/11 anonim válasza:
mutatom mindjárt privátban, ide nem teszem ki a faces képét.
8/11 anonim válasza:
Rendszeresen eszek sertéshúst,pedig endomorf vagyok és még így is simán betudom illeszteni az étrendembe, persze úgy variálom a makrotápanyagok arányát, hogy beleférjen.
Nem csak a csirke létezik, lehet enni szinte bármilyen húst, csak úgy kell alakítani az étrendet, ahogy épp megkívánja, nem nagy varázslat ez.
10/11 anonim válasza:
Pizzát eszik és péksütit? És nincs rajta felesleg? Nah ezt én is megnézném. Akkor valami más van a dologba:)
Cuccol biztosan.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!