1/11 anonim 



válasza:





Full zsíros nem ajánlanám meg szerintem jobban kijönnél a csirkéből (anyagilag).
2/11 anonim 



válasza:





Persze. Jó a kicsit zsírosabb hús is, max ha így zsírosodsz, mert nagyobb lesz a kalória plusz, akkor veszel el a ch-ból.
3/11 anonim 



válasza:





de hogyha nincs csirke jobb mint a semmi :)
4/11 anonim 



válasza:





Kinek mi válik be, alkatfüggő. Mutatok neked olyan embert aki iyeneket eszik, meg péksütit, pizzát és olyan formában van, hogy csak le kellene kenni barnítóval és mehetne versenyre. Nulla zsír van rajta.
6/11 anonim 



válasza:





Oké hát gondolom, hogy alkatfüggő :)
7/11 anonim 



válasza:





mutatom mindjárt privátban, ide nem teszem ki a faces képét.
8/11 anonim 



válasza:





Rendszeresen eszek sertéshúst,pedig endomorf vagyok és még így is simán betudom illeszteni az étrendembe, persze úgy variálom a makrotápanyagok arányát, hogy beleférjen.
Nem csak a csirke létezik, lehet enni szinte bármilyen húst, csak úgy kell alakítani az étrendet, ahogy épp megkívánja, nem nagy varázslat ez.
10/11 anonim 



válasza:





Pizzát eszik és péksütit? És nincs rajta felesleg? Nah ezt én is megnézném. Akkor valami más van a dologba:)
Cuccol biztosan.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!